Werty

regali

Regali va juca pentru FNATIC (echipa principala)

JsOOB3n6 qtKtZLtXcgJST

Regali va juca pentru FNATIC (echipa principala)


Jucatorul roman de 19 ani va juca drept al 5-lea jucator pentru Fnatic, momentan ca stand-in

?? Regali tocmai a trecut din line-up-ul echipei Fnatic Rising, care este academia Fnatic, in lotul de jucatori ai echipei mari. Asta vine dupa ce Jackinho a fost pus pe banca pe 9 octombrie, iar smooya a jucat ca stand-in main AWP de atunci.

Smooya nu putea fi stand-in pentru prea mult timp pentru Fnatic, intrucat exista o clauza de buyout pentru el, fiind inca benched la Movistar Riders, desi organizatia spaniola a trecut de ceva vreme pe un line-up full spaniol. Cu toate acestea, regali trece in lumina reflectoarelor acum, pe 14 octombrie jucandu-si primul meci.

Totusi, ?? regali este momentan doar standin, nefiind anuntat oficial ca jucator al echipei mari. Experienta de joc la tier 1-2 lipseste pentru acesta. Este un moment oportun pentru a se afirma, dar este de considerat faptul ca Fnatic s-ar putea sa doreasca sa il mai slefuiasca pe Regali la academie cu unele standin-uri de colo colo pentru echipa mare, pana ca acesta sa fie full player.

Sa nu uitam de modelul B1T care a trecut de la NaVi Junior la Natus Vincere (echipa principala), dupa ce a facut standin timp de 3 luni in echipa mare, de cateva ori pe luna, pana s-a adaptat.

In schimb, el a reprezentat cea mai buna optiune pentru echipa, fiind si cel mai performant jucator din Fnatic Rising, respectiv al doilea jucator ca performanta individuala din WePlay Academy League Season 1 dupa tanarul M0nesy, unde a facut o impresie extraordinara si a cules laude de la comentatorii si prezentatorii internationali.

(ARTICOLUL CONTINUA MAI JOS DE VIDEOCLIP)

?? Regali a avut o performanta individuala fenomenala in WePlay Academy League S2

Iata performanta main AWP-erului Fnatic Rising si actualmente Fnatic, din sezonul prezent WePlay. Toate meciurile au fost BO3:

  • 49 fraguri vs. FURIA ACADEMY (3 harti), top fragger Fnatic
  • 64 fraguri vs. VP.Prodigy (3 harti), top fragger dintre ambele echipe
  • 42 fraguri vs. Mouz NXT (2 harti), top fragger dintre ambele echipe
  • 75 fraguri vs. BIG Academy (3 harti), top fragger dintre ambele echipe
  • 54 fraguri vs. VP.Prodigy (2 harti) top fragger in echipa si la 3 fraguri de top fraggerul meciului
  • 70 fraguri vs. BIG Academy (3 harti), al doilea fragger din echipa
  • 58 fraguri vs. VP.Prodigy (3 harti), al doilea fragger din echipa

Cu toate acestea, echipa nu a performat suficient ca un tot unitar, asadar au ratat calificarea la LAN impotriva BIG Academy, cu double comeback de la germani. Ei au ramas a se multumi cu Locul 3 la LANul de la Sezonul 1.

Regali va avea debutul la echipa mare impotriva Copenhagen Flames (#15 mondial) – (Joi, 21:30)

Werty inca asteapta confirmarea organizatorilor pentru a putea comenta turneul, ramaneti pe faza pe Instagram: @werty.csgo

4e977e1b8921254d9ed287ce341302ba

Sursa: HLTV

Werty

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI