Werty

regali cph flames

regali semnat de Copenhagen Flames

5c7ecb4aeaf11832188272

regali semnat de Copenhagen Flames


d
232

În urmă cu aproximativ 2 săptămâni, Iulian ‘regali’ Harjau a părăsit echipa Fnatic Rising, urmând să își anunțe revenirea alături de o nouă echipa, iar astăzi, 13 August, cei de la Copenhagen Flames fac oficială achiziția unui nou lineup. Noii jucători ai organizației daneze sunt:

Copenhagen Flames ??

  • Thomas “Birdfromsky” Due-Frederiksen
  • Rasmus “RAALZ” Steensborg
  • Johannes “b0RUP” Borup
  • Thomas “TMB” Bundsbæk
  • Iulian “Regali” Harjău
  • Benjamin “Cube” Stabell (coach)
5MimkTdl3OgB18 W35SiPK

Regali a mai evoluat până în acest moment la un număr de 7 echipe, cea mai strălucitoare performanță fiind cea alături de fnatic rising ??, anume participarea la finalele LAN ale WePlay Academy League Season 1. Cei de la Copenhagen Flames și-au oficializat noul line-up în jurul prânzului, printr-o postare pe twitter:

Performantele lui regali din anul 2022

Deși a evoluat la doar 2 echipe anul acesta, performanțele sale nu au lăsat de dorit, rating-ul sau de pe hltv ridicanu-se până la 1.20, iar în cele 14 turnee jucate din momentul în care a părăsit GameAgents ??, performanțele sale s-au ridicat la nivelul așteptărilor, rating-ul sau rar ajungând sub 1.00.

image

De asemenea, Regali a reușit să strângă până în acest moment un număr de 48 de hărți jucate, dintre care 22 au fost câștigate, iar experiența sa a crescut considerabil având parte de meciuri împotriva academiilor de top din WePlay și bineînțeles echipe de tier 1 alături de Fnatic ??.

Sursa: twitter.com

Redactor: sudicsgo

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI