Werty

Regali se alătură celor de la OG

Regali se alătură celor de la OG

În urmă cu jumătate de luna cei de la Copenhagen Flames au anunțat mutarea pe banca a AWPer-ului român, Iulian “regali” Hârjau. Asta deși a avut performanțe foarte bune atât individual, cât și în ceea ce privește rezultatele echipei pe parcursul prezenței sale acolo, care s-au ridicat cel puțin la așteptări. Cu toate acestea, regali a fost pus pe banca de rezerve, iar viitorul sau părea unul destul de incert, având în vedere că in perioada Major-ului nimeni nu și-ar fi schimbat un jucător, iar AWPer-ul alături de statisticile sale impresionante a rămas “pe bară”.

image 11

Intrarea lui regali la OG

După câteva rezultate nu prea favorabile pentru OG, echipa ce avea un potențial destul de mare la acest Major final din CS:GO a anunțat faptul că Degster nu va mai evolua pentru o perioada nedeterminată de timp alături de aceștia. Cu siguranță, eliminarea suferită chiar în față lui iM și GamerLegion i-a deranjat pe cei de la OG, dar se pare că Degster este jucătorul care face pasul în jos și alege să nu mai contribuie în CS:GO, cel puțin temporar (motivele din spate nu sunt publice). Aici intervine Regali. Jucătorul român și-a primit șansă de a evolua alături de această echipa la IEM Dallas 2023, turneu ce va începe la scurt timp după Major, mai exact 29 mai.

image 12

OG vor lua locul unei echipe deja invitate în drumul către prize-pool-ul de 250.000$, iar regali are, într-un final, șansă de a demonstra ce poate pe LAN alături de o echipă mai puternică decât precedenta și implicit în fața unor echipe mai bine cotate. Un alt aspect foarte important al acestei mutări este faptul că regali este, totuși, un înlocuitor temporar al lui Degster, așadar nu se știe momentan cât va evolua jucătorul nostru alături de echipa internațională, dar trebuie notat și faptul că Degster a fost adus la rândul sau tot pentru înlocuirea unui jucător, mai exact a lui Mantuu, fostul AWPer al celor de la OG. În cele din urmă, Mantuu avea să fie înlocuit permanent de degster, așa că regali ar putea trece prin același scenariu, iar OG nu sunt străini de acest pattern.

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI