Werty

1234124

Regali participă la WePlay Academy League S3

Academy League S3 EN 1920x1080.original

Regali participă la WePlay Academy League S3


Debutul în WePlay Academy League S3

Sniper-ul cu origini românești va înfrunta, împreună cu echipa sa, academia organizației suedeze Ninjas in Pyjamas în două meciuri consecutive, astăzi, 5 ianuarie, începând cu ora 18:00.

Fnatic NipAC WePlayAc

UPDATE: Fnatic Rising 11 – 16 Young Ninjas (Overpass) ||| Fnatic Rising 16 – 3 Young Ninjas (Vertigo)

Cei de la Fnatic Rising vor avea de jucat câte două meciuri cu cele patru adversare din grupa A:

?? Fnatic Rising (regali)

?? Young Ninjas

?? NAVI Junior

?? BIG Academy

?? Astralis Talent

În grupa B, echipele care se vor lupta pentru un loc în finala LAN a competiției sunt următoarele:

?? MOUZ NXT

?? VP.Prodigy

?? Spirit Academy

?? FURIA Academy

?? Eternal Fire Academy

Academia organizației Fnatic a fost prezentă și în celelalte două sezoane ale ligii. În sezonul cu numărul unu, care a fost, totodată, și primul turneu oficial al echipei, Fnatic Rising a ajuns până în finala LAN și a terminat pe locul al treilea. A doua experiență s-a terminat, însă, mai rapid pentru echipa lui regali. BIG Academy a reușit să câștige cu scorul de 2-1 în meciul decisiv pentru calificarea în faza offline.

Liga tinerelor talente

Liga WePlay Academy, creată cu scopul de a descoperi și promova tinerele talente din scena internațională a CS:GO-ului, a ajuns la sezonul cu numărul trei. Ca și în edițiile anterioare, WePlay Esports, în parteneriat cu mai multe organizații înstărite, au pus la bătaie premii totale în valoare de 100.000 de dolari. De data aceasta, însă, numărul echipelor participante a crescut de la 8 la 10, noutăți fiind academiile echipelor Spirit și Eternal Fire.

Echipe WePlay academy

Campioana en-titre își pierde superstarul

Ambele sezoane precedente au fost câștigate de academia organizației MOUZ, care, recent, l-a promovat pe torzsi la echipa principală. Înlocuitorul sniper-ului maghiar, polonezul mhL, a ocupat, până în prezent, poziția de in-game leader și ar putea să preia conducerea echipei de la conaționalul său, siuhy. Conform statisticilor, puterea de foc a echipei MOUZ NXT a scăzut în urma acestei mutări și rămâne de văzut dacă actualii campioni ai ligii își pot menține titlul.

Sursă: weplay.tv

Redactor: Andrei Toader

jesemE

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI