Werty

Regali părăsește OG Esports și semnează oficial cu o nouă organizație

Regali părăsește OG Esports și semnează oficial cu o nouă organizație

În urmă cu mai puțin de o lună organizația internațională OG Esports 🇪🇺 a luat hotărârea de a îl muta pe românul nostru, Iulian “Regali” Hârjău, pe banca de rezerve. Această decizie nu a fost foarte mult argumentată de niciuna dintre părți, dar știm sigur faptul că Regali era într-o formă foarte bună atunci când a fost mutat în inactivitate.

După câteva săptămâni de așteptare în care părea că Regali nu are încă un viitor foarte clar în față, lucrurile s-au schimbat destul de rapid, iar acesta a revenit cu un anunț puțin surprinzător pentru mai multă lume. După câteva leak-uri, echipa celor de la Entropiq 🇨🇿 a devenit oficială, aceasta conținându-l și pe Regali.

Este de menționat faptul că cei de la Entropiq 🇨🇿 au în acest moment cel mai puternic line-up din istoria organizației, luând în calcul doar numele și performanțele precedente ale jucătorilor aduși. Pe lângă Regali, în această echipă se mai regăsesc Tizian și Marix, doi jucători care se află aici încă de la ultima încercare de core a echipei, iar alte două adiții sunt Buzz, fost jucător al celor de la Astralis 🇩🇰, cu foarte mult potențial neconfirmat încă, și un fost coechipier de al lui RegaliFASHR, aceștia doi având deja chimia creată în timpul petrecut împreună la OG Esports 🇪🇺.

image 1

O întrebare care poate apărea pe buzele mai multor oameni este “Cine sunt cei de la Entropiq?”Entropiq 🇨🇿 sunt o organizație fondată și întreținută în Cehia, aceștia fiind susținuți direct chiar și de diferiți jucători de fotbal sau alți oameni mari din lumea sportului Ceh. Entropiq 🇨🇿 și-au început activitățile în Esports încă de la începutul anului 2020, fiind deja stabiliți de 4 ani în această lume, iar câteva luni mai târziu, în toamna anului 2020, aceștia și-au deschis și secțiunea de Counter-Strike cu un line-up alcătuit total din jucători cehi.

Peak-ul organizației a fost în anul 2022, atunci când pentru o perioadă destul de lungă de timp au reușit să se mențină în TOP 10 HLTV, cot la cot cu cele mai bune echipe din lume, reușind să rămână în primele 30 constant până la începutul anului următor. În tot acest timp, Entropiq 🇨🇿 au jucat la un singur Major, mai exact PGL Major Stockholm 2021, momentul de unde totul a început să meargă in sus pentru ei, iar aceștia au reușit să ajungă chiar până in Legends Stage, nefiind departe nici de Playoffs.

image 2

Încă de la începutul anului 2023, Entropiq 🇨🇿 nu și-au putut regăsi forma de odinioară, așadar aceștia au ajuns în zilele noastre să vină cu o schimbare radicală asupra line-up-ului, în speranța de a își depăși limitele și de a obține rezultate și mai impresionante decât cele aduse până în acest moment. Cu siguranță, jucătorii actuali au potențialul de a duce această echipă pe marile scene si de a o face cunoscută din nou, fiecare dintre ei având destulă experiență la Tier 1.

La doar o zi distanță de la anunțul oficial al line-up-ului, Regali și coechipierii săi sunt deja în lumina reflectoarelor, având parte de un debut în European Pro League Season 17: Division 2, o competiție cu nume mici comparativ cu al lor, dar poate fi un început foarte bun pentru ei.

image 4

Regali și colegii săi se află în grupa B alături de nume precum K10 🇪🇺, Johnny Speeds 🇸🇪 și TBA.ECF 🇺🇦. Nu este o grupa deloc ușoară, mai ales pentru o echipă de abia alcătuită, dar cei de la Entropiq 🇨🇿 ar trebui să fie capabili de a ajunge până în Playoffs sau poate chiar să lupte pentru trofeu. Primul meci al echipei va fi împotriva celor de la Johnny Speeds 🇸🇪, duelul fiind deja live la momentul redactării acestui articol.

image 5

Pe lângă acest concurs, Entropiq 🇨🇿 vor avea parte de și mai multă acțiune, aceștia fiind deja înscriși în ESEA Advanced Season 49 unde nu au avut încă timp să joace vreun meci în formula completă. De asemenea, echipa lui Regali se află pe lista invitatelor și pentru YGames PRO Series 2024, un concurs despre care nu știm prea multe momentan, dar este clar că Entropiq 🇨🇿 vor fi prezenți acolo.

image 6

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI