Werty

Regali devine oficial noul AWPER al celor de la OG Esports

Regali devine oficial noul AWPER al celor de la OG Esports

În urmă cu 20 de zile BLAST Premier Spring Final 2023 a pus sfârșit unui alt sezon competițional în Counter-Strike, iar după acest turneu era clar că echipele de Tier 1 și nu numai vor începe să facă schimbări categorice în line-up-uri. De la echipa câștigătoare de Major, până la echipe care, surprinzător, nu se mai află în TOP 30 pe HLTV și își caută revanșa, schimbările au apărut într-un număr foarte mare. Era clar că odată cu creșterea imensă a jucătorilor din România pe parcursul acestui sezon, câțiva dintre ei urmau să prindă niște transferuri interesante la echipe de top, iar Regali era și el pe această listă, având un rating de 1.17 pe HLTV la ora actuală.

image

La doar 20 de ani, Regali a fost numit de mai mulți dintre jurnaliștii din afară drept un AWPER foarte bun care, totuși, nu a apucat încă să își valorifice talentul și potențialul, din cauza lipsei de participare în echipe mari. Regali a făcut pasul de la GameAgents 🇷🇴 în anul 2021 către proiectul cu mult potențial al celor de la Fnatic 🇪🇺, mai exact Fnatic Rising 🇪🇺. După mai bine de un an petrecut alături de această echipă, plus câteva apariții în tricoul echipei mari, regali a schimbat din nou casa și a trecut la Copenhagen Flames 🇩🇰, echipa care l-a pus pe bancă în mijlocul primăverii, deși era, statistic, cel mai bun jucător al acestora. După o altă scurtă perioada de timp, Regali a fost trecut că și stand-în pentru OG Esports 🇪🇺, părând că urmează să fie succesorul lui Degster, deși jucătorul rus era într-o formă destul de bună.

Transferul lui Regali la OG

După ce jucătorul român a participat alături de OG Esports 🇪🇺 la IEM Dallas 2023 și CCT South Europe Series 4, se pare că în echipă au apărut niște schimbări, iar viitorul acestora părea incert în ceea ce privește line-up-ul. Pe data de 20 iunie au fost anunțate mutările lui NEOFRAG și Degster pe lista de transferuri, urmând ca pe 22 iunie FlameZ să părăsească echipa pentru a semna cu Vitality 🇪🇺, astfel ultimul rămas în line-up-ul activ fiind F1KU.

Așteptarea a fost foarte rapid spartă de către organizație, întrucât pe dată de 30 iunie, aceștia au făcut oficială reconstruirea line-up-ului, readucându-l pe IGL-ul sârb, nexa, alături de F1KU și alte 3 nume noi, printre care și Regali

Cand va fi debutul noului line-up?

Momentan majoritatea românilor așteaptă cu sufletul la gură debuturile noilor echipe în care jucătorii români sunt implicați și se pare că OG Esports 🇪🇺 nu vor fi pe lista de așteptare prea mult. Primul meci oficial al lui Regali alături de nouă să echipa va fi pe dată de 14 iulie, în primul lor meci din BLAST Premier Fall Groups 2023, un eveniment destul de relevant pentru echipă, dar și jucători pe plan individual. Conform noilor transferuri, line-up-ul celor de la OG va arată astfel:

  • Iulian “Regali” Harjău 🇷🇴
  • Nemanja “nexa” Isaković 🇷🇸
  • Dion “FASHR” Derksen 🇳🇱
  • Nils “k1to” Gruhne 🇩🇪
  • Maciej “F1KU” Miklas 🇵🇱

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI