Werty

Regali devine benched în Copenhagen Flames

Regali devine benched în Copenhagen Flames

În luna august a anului 2022, cei de la Copenhagen Flames au venit cu o reconstrucție a echipei lor, după ce organizația a devenit una destul de influentă și cunoscută datorită rezultatelor foarte mulțumitoare obținute atât la PGL Stockholm Major 2021, cât și la PGL Antwerp Major 2022, după aceste două evenimente urmând și destrămarea echipei din cauza diferitelor probleme cu susținerea financiară a jucătorilor. Organizația daneză nu a stat totuși prea mult în umbră, aceștia revenind cu o nouă echipa, cel puțin la fel de promițătoare și pregătită să readucă Copenhagen Flames în top. Printre jucătorii acestui nou roster danez se află și românul nostru stabilit in Danemarca, Iulian “regali” Hârjău care era AWPer-ul echipei.

Parcursul lui Regali alături de Copenhagen Flames

Încă de la anunțul oficial al echipei, românul nostru s-a pronunțat ca și Star Player al echipei, acesta reușind mai mereu să se ridice chiar mai sus de nivelul așteptărilor și să fie în top-ul listelor, primul turneu câștigat de acesta alături de noua sa echipă fiind CCT South Europe Series 1, în luna octombrie a anului 2022. După această performanță lucrurile au mers lin pentru danezi, aceștia reușind să mai câștige mai multe turnee pe parcursul anului 2022, neoprindu-se nici în 2023, în total ajungând la un număr de 4 “trofee” câștigate și alte multe podiumuri pe care au urcat. 

image 4

Cei de la Copenhagen Flames au avut în această perioadă și un rezultat ceva mai puțin mulțumitor, mai exact pierderea calificării pentru IEM Rio 2022, dar și pentru următorul RMR, mai exact cel pentru BLAST.tv Paris Major 2023. Chiar și în urma acestor înfrângeri, jucătorii au arătat pe server un gameplay desăvârșit reușind să surprindă in mare parte pe aproape toată lumea, iar când lucrurile păreau a reveni la normal după un început de an mai greu, un anunț neașteptat a apărut, mai exact despărțirea de regali.

Schimbarea a fost una neașteptată din mai multe puncte de vedere, regali fiind cel mai bine cotat jucător de pe HLTV din tabăra daneză, dar totuși înlocuit cu un alt sniper danez, Farlig, ce va continua să evolueze alături de Copenhagen Flames, în timp ce regali ia loc pe banca de rezerve momentan. Nimic nu este cert în legătură cu viitorul jucătorului român în acest moment, nicio informație despre vreun potențial transfer la o altă echipa nefiind încă publicat.

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI