Werty

RedPack Esports eliminați din drumul spre BLAST Premier

RedPack Esports eliminați din drumul spre BLAST Premier

În ultima lună, cei de la RedPack 🇷🇴 au pornit de jos în drumul către circuitul BLAST, având un succes nemaivăzut de către România, până în acest moment, într-un astfel de turneu. Echipa românească a plecat chiar din Open Qualifier, nefiind eligibili pentru calificările din România, dar reușind totuși să ajungă în RES Season 5.

image 26

RES Season 5

În acest concurs lucrurile păreau să se îngreuneze pentru echipa noastră, deoarece mai multe echipe puternice au apărut în discuție, printre care și românii de la Nexus Gaming 🇷🇴 și AllStars Gaming 🇷🇴. Totuși, Redpack 🇷🇴 nu s-au speriat de aceste nume și au reușit să se califice de pe locul 1 în grupa lor învingându-i pe Nexus 🇷🇴 și pe Aurora 🇷🇺 (locul 29 mondial).

image 27

Din păcate pentru țara noastră, RedPack 🇷🇴 a fost singura echipă care să ajungă în meciul decisiv pentru calificare, în timp ce Nexus 🇷🇴 și AllStars 🇷🇴 au ocupat ultimele locuri din fiecare grupă. Partea bună la tot ce s-a întâmplat aici este că Redpack 🇷🇴 nu au venit să piardă, iar echipa noastră i-a învins pe ZeroTenacity 🇧🇦 pentru a se califica în RES Eastern European Masters Fall 2023.

image 28

RES Eastern European Masters Fall 2023

După calificarea obținută mai devreme, lucrurile s-au îngreunat și mai mult pentru Redpack 🇷🇴, deoarece urma faza finală a unei calificări istorice. Echipa din România trebuia să se dueleze cu nume precum Cloud9 🇷🇺, Monte 🇺🇦, Spirit 🇷🇺 și multe altele pentru singurul loc de calificare în BLAST Premier Showdown.

image 29

Din păcate, Redpack 🇷🇴 nu au mai avut puterea de a trece la fel de puternici și prin această calificare, iar după două înfrângeri drastice împotriva celor de la Eternal Fire 🇹🇷, respectiv Monte 🇺🇦, echipa românească a fost eliminată din concurs și din încercarea de a ajunge în circuitul BLAST. Meciurile au arătat astfel:

REDPack Esports 🇷🇴

  • Bogdan ‘CHANKY’ Șerban 🇷🇴
  • Dragoș ‘N0R1’ Negrea 🇷🇴
  • Gabrijel ‘Šego’ Šego 🇭🇷
  • Marko ‘Maki’ Mijatović 🇸🇮
  • Jan ‘jkXy’ Konečnik 🇭🇷
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
REDPack Esports 🇷🇴 vs Eternal Fire 🇹🇷Opening MatchOverpass216Eternal Fire 🇹🇷
REDPack Esports 🇷🇴 vs Monte 🇺🇦Elimination MatchAncient416Monte 🇺🇦

Este clar că, deși au fost eliminați foarte puternic din acest qualifier, Redpack 🇷🇴 sunt acum o echipă puternică care ar putea aduce rezultate pentru țara noastră din acest punct. Echipa a demonstrat de ce este în stare și trebuie urmărită pe parcursul viitoarelor turnee în care vor fi calificați/invitați.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI