Werty

DCechipeCalificate

Random 5 castiga turneul Digital Crusade de League of Legends

Digital2ng 268x300 1
Random5Logo

Random 5 castiga turneul Digital Crusade de League of Legends


Echipa bulgara Random 5 castiga cu 3 – 1 finala impotriva romanilor de la Urban Esports.

Al 4-lea sezon de Digital Crusade League of Legends a ajuns la final. In 25 Octombrie au avut loc semifinala lower bracket si finalele lower si upper bracket, iar ziua urmatoare, pe 26 Octombrie a avut loc marea finala. Amintim ca saptamana trecuta, organizatorii de la Digital Crusade au mutat meciurile ramase online, din cauza restrictiilor impotriva pandemiei impuse de autoritatile romane.

Pentru a vedea rezultatele din semifinalele upper bracket, care s-au disputat pe LAN, puteti da click aici.

Finala upper bracket

In finala upper bracket s-a disputant derby-ul romanesc dintre Nexus KTRL si Urban Esports. Acestia din urma reusesc sa domine prima partida si sa castige lejer dupa 25 de minute. Cel de-al 2-lea meci a fost unul foarte echilibrat. Comeback de la Nexus KTRL si Vrow de la Urban Esports au avut amandoi performante demne de MVP. Insa dupa ce meciul a ajuns in late game, chiar daca Nexus KTRL aveau dragonul Elder, Apehlios-ul lui 2Axes a facut diferenta in ultimul teamfight, reusind un Quadra Kill si a adus victoria in contul celor de la Urban Esport. In urma acestui rezultat, Nexus KTRL vor juca in finala din lower bracket.

Semifinala lower bracket

Racquestai din Ucraina era vazuta drept mare favorita in meciul impotriva bulgariilor de la Random 5. Acestia din urma nu au avut o prestatie buna pe LAN, pierzand convingator contra Urban Esports. Cu toate acestea, bulgarii reusesc sa castige cu un 2-0 dominant si merg mai departe in finala lower bracket.

Finala lower bracket

In aceasta finala lower bracket s-au luptat Nexus KTRL si Random 5. Romanii erau detinatorii trofeului Digital Crusade, castigand toate turneele organizate de acestia din ultimii ani, neavand rivali pe plan intern. Insa Random 5 au venit pregatiti si au reusit sa faca cel de-al 3-lea stomp din ziua respectiva. Inca din draft s-a vazut ca bulgarii i-au studiat pe cei de la Nexus KTRL, iar in-game l-au anihilat pe Comeback, vedeta din Mid a romanilor nu a reusit sa aibe aceleasi performante ca pe LAN. In urma acestui rezultat, Random 5 se califica in marea finala Digital Crusade contra Urban Esports, care v-a fi in format Best of 5.

Marea finala

In aceasta finala Best of 5, bulgarii de la Random 5 au dat piept romanilor de la Urban Esports. Desi romanii au avut performante dominante pana sa ajunga in ultimul act, in ziua precedenta Random 5 a reusit sa castige 2 meciuri Best of 3 foarte convingatoare, pornind favoriti in marea finala. In primele 2 meciuri, bulgarii si-au pastrat forma monstruoasa pe care au avut-o in jocurile de dinainte si i-au batut categoric pe Urban Esports.

Al 3-lea meci a inceput mai echilibrat ca si precedentele. Romanii reusesc sa tina piept jocului puternic de early game al celor de la Random 5, dar in mid game pierd teamfight-uri importante in jurul obiectivelor. Cu acest lead, bulgarii au incercat sa forteze victoria, dar Urban Esports si-au apparat baza admirabil. Romanii reusesc sa castige teamfight-uri importante iar in minutul 35 distrug nexus-ul adversarilor, facand un comeback de senzatie.

In meciul 4, Random 5 au din nou un early game bun, de unde reusesc sa faca snowball la meci. Romanii au incercat sa forteze un teamfight la Baron in minutul 31 ca si o ultima reduta, dar erau prea mult in urma cu itemele si pierd dupa 32 de minute. In urma acestui joc, Random 5 devin campionii sezonului 4 al turneului Digital Crusade.

Random5Champions

Sursa : lol fandom si Digital Crusade

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI