Werty

ragga

Ragga revine in probe la Nexus. Cine pleaca?

Ragga

Ragga revine in probe la Nexus. Cine pleaca?


Ragga revine la Nexus dupa 10 luni, dar in probe

Ragga figureaza in echipa facuta de Nexus pentru Intel Extreme Masters 2021 Winter Qualifier #1, insa o echipa facuta secundar: “Nexus2”. Asta posibil pentru a putea juca alaturi de fostii sai colegi in probe, fara a-l invita momentan pe pagina oficiala a echipei inscrise in ESEA Advanced. Acest lucru reprezinta, desigur, o formalitate, deci va fi indeplinit dupa ce probabil trece de stagiul de tryout.

Ragga a fost in Nexus din noiembrie 2018 pana in ianuarie 2021, in fostul sau stagiu ca jucator in echipa.

Blytz lipseste din noul line-up al “Nexus2” de pe ESEA, ceea ce inseamna ca se doreste a se testa un “nou Nexus” fara el, si spunem un “nou Nexus” pentru ca RENNE tocmai a devenit jucator oficial, ieri. Asadar, am vorbi de 2 jucatori noi in 2 saptamani, aproximativ. Poate unii va ganditi la zicala “se schimba jucatori prea des”, dar aici se incearca a se aduce din nou performanta Nexus de top #40

Totusi, Blytz nu a fost oficial anuntat ca scos din echipa, deci putem spune ca e benched neoficial, cu ragga in probe. Un “6-man roster” ar putea fi posibil, insa probabilitatea este mica, dupa ce Nexus au mai facut acest experiment cand s0und era in lot (chiar daca nu jucase prea mult). Asadar, dupa ce trec probele lui ragga (daca se afla intr-adevar in acest stagiu), ori il vom vedea pe el ca nou jucator Nexus, ori pe Blytz mentinut in echipa, sau poate chiar adus in tryout un alt jucator.

aaa

I-am luat un scurt interviu lui Octav “ang” Cretu, CEO al Nexus, intrebandu-l legat de situatia per ansamblu, iar acesta a raspuns:

Momentan nu putem publica multe informatii. Testam apele, incercam mai multe solutii pentru a incerca sa ne dam seama de ce avem probleme pe plan international. Nu am facut inca nicio schimbare oficiala de roster.

Octav “ang” Cretu, Nexus CEO

Considerand ca acesta a declarat ca “testam apele, incercam mai multe solutii”, acum ca RENNE este jucator oficial, nu poate decat sa insemne ca ragga este intr-un stagiu de probe. Ramane sa vedem cat de scurt sau lung va fi, daca Nexus il vor lua ca jucator in final sau nu.

Asa arata noul line-up Nexus:

  • ?? BTN
  • ?? XELLOW
  • ?? lauNX-
  • ?? RENNE
  • ?? ragga (foarte posibil probe) / Blytz (benched neoficial)

Il puteti urmari pe ragga in actiune diseara, de la 19:00, live pe canalul lui Werty:

Sursa: ESEA

Werty

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI