Werty

2311

r1d3r, SEMINTE, eXit, zero & kbull reformeaza cooL Gaming

image1492077812

r1d3r, SEMINTE, eXit, zero & kbull reformeaza cooL Gaming


Cei 5 jucatori refac un vechi line-up

Si este un lot interesant de jucatori, care in prima faza pare, dupa ce spun jucatorii, ca s-a format strict de distractie, pentru un sezon ESEA. Insa sunt jucatori care au adus performante si niciodata nu stim cum simplele momente de distractie pe care si le doresc se vor transforma in pofta de competitie si poate chiar ii vom vedea in calificarile din Romania si internationale.

A fost ideea lui eXit sa refacem echipa pentru un sezon ESEA, inainte ca acesta sa se retraga din scena. Nu este o echipa tryhard, doar prieteni vechi.

r1d3r

Acest line-up a mai existat in anul 2016, ultima data jucand in cadrul Diviziei PGL. Astfel, 4 echipe din organizatia cooL vor fi in ESEA sezonul acesta.

Vreau sa ma retrag dupa acest sezon, intrucat eforturile nu mai sunt cu folos. Este greu sa te chinui fara sponsori care sa ajute cu salarii, cum au alte organizatii. Din pacate, jucatorii pleaca la prima oferta. Acum m-am gandit sa refac aceasta echipa cu care am facut performanta cea mai buna la cooL pentru un ultim sezon ESEA. Dorim sa ne distram, intrucat kbull si zero nu au mai intrat in CS:GO de 2 ani, aproximativ.

Totusi, dupa retragere doresc sa devin coach.

eXit, capitan cooL

Asadar, iata-i pe cei cinci:

  • ?? r1d3r – ultima oara fiind standin in August pentru OneTap, respectiv jucand pentru line-up-ul initial SinnerS in REL S2
  • ?? SEMINTE – ultima oara jucand pentru Infinite, acum 1 saptamana
  • ?? eXit – capitan cooL
  • ?? zero – jucator titrat cooL Gaming, inactiv de 2 ani
  • ?? kbull – jucator titrat cooL Gaming, inactiv de 2 ani

Werty

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI