Werty

disband ktrl

Proiectul KTRL se încheie după aproape 2 ani de activitate

KTRL este o organizatie romaneasca situata in Cluj, care in ultimul timp a trecut printr-o perioada destul de grea care a rezultat intr-un disband al echipelor lor de Counter-Strike si League of Legends si la pauza cel putin temporara a activitatii acestora. Lucrurile au fost facute oficiale chiar pe conturile de social media ale organizatiei, printr-un statement facut de staff-ul acestora:

“Când am început toată nebunia aceasta cu KTRL, ne-am imaginat că vom împărtăși cu voi doar noutăți bune și rezultate. Victorii sau înfrângeri, nu contează, ne puteam pregătii mereu pentru “o nouă bătălie”.

Astăzi vorbim despre o pierdere, pentru că este timpul să punem frână pentru un minut și doar să respirăm…
Cu toate că suntem triști scriind aceste cuvinte, nu putem decât să ne amintim toate momentele amuzante pe care le-am avut împreună, momentele de euforie, purul impact al unui 14-15 overtime… toate.

În orice caz, nu putem pune pauză acestui capitol fără să spunem “See you soon Kings” minunaților noștri jucători și coach-ului. Pentru Sarenii, Dee, Susp, Katalic, Sxe și
Solito, mulțumim pentru că ați făcut această aventură memorabilă.

Emoțiile pe care le simțim acum, pe lângă cea dulce-amăruie, au fost făcute posibile de către voi, pentru asta, veți avea mereu un loc în inimile noastre.

în cuvinte mai puțin lăcrimatoare, KTRL își vor aduna puterea pentru viitoare proiecte cu ispitoare și cu impact. – KTRL Staff

Istoria celor de la KTRL

CS:GO

KTRL au avut mai multe proiecte pe care s-au axat, cel principal fiind, fără îndoială, echipa de CS:GO care de-a lungul timpului a strâns foarte multe rezultate frumoase și s-au putut ridica la nivelul așteptărilor, luptându-se de la egal la egal cu echipele de top din România și chiar și cu alte echipe din afară care au un renume. Prima apariție oficială a celor de la KTRL pe marile ecrane ale Counter-Strike-ului a fost cea de la REL 3, acolo unde din păcate au fost scoși din grupe, dar echipa lor a rămas în continuare unită până la finalul sezonului, atunci când și-au anunțat unirea cu cei de la UDP România, astfel devenind KTRL x UDP.

Lucrurile au început să arate din ce în ce mai bine pentru organizația de la Cluj, iar pe finalul lunii octombrie 2021, aceștia și-au anunțat despărțirea de cei de la UDP, venind și cu un line-up nou, care s-a ridicat la nivelul așteptărilor în mare parte. Perioada de aur a celor de la KTRL a început teoretic de pe data de 28 aprilie 2022, atunci când igl-ul echipei a fost oficial anunțat, mai exact Sarenii, jucător care a rămas precum Sxe și Dee în echipa până la finalul proiectului. Încă din acel moment au venit câteva rezultate impresionante pentru KTRL, care din nou și-au demonstrat forțele în fața celor mai puternici adversari. Cu toate acestea, organizația de la Cluj a hotărât pe începutul acestei toamne să meargă pe un line-up internațional, cu adițiile lui Katalic și Susp. Ultimele momente petrecute împreună de către jucătorii fiind chiar acum, în începutul lunii decembrie..

League of Legends

KTRL și-au făcut intrarea în scena de League of Legends într-un fel mai netradițional, aceștia unindu-și forțele cu cei de la Nexus Gaming și făcându-și intrarea astfel în Esports Balkan League, încă din sezonul 9. KTRL au prins 3 sezoane în această competiție, neridicandu-se la un nivel chiar foarte mare, rămânând în mare parte o echipă de mid ladder care nu a retrogradat, dar în același timp nici nu a reușit să prindă play-off-ul sau măcar să fie la o distanță mică față de acesta. Nexus Gaming au participat încă din primul sezon în EBL, iar acum este momentul că și ei și KTRL să-și ia adio de la aceste experiențe frumoase, slotul lor fiind pus la vânzare și preluat de către cei de la Ankora.

Wild Rift

KTRL au fost activi și în scena de Wild Rift, având o echipă în mare parte activă și care a putut lupta atunci când erau convocați, cu toate acestea nu au obținut chiar atât de multe rezultate notabile, ei fiind parte din EMEA Championship 2022 Season 1 – Europe Last Chance acolo unde au fost eliminați destul de rapid și poate cel mai notabil rezultat pe care aceștia l-au avut a fost victoria categorică în față celor de la NAVI în Wild Rift EU Knockouts #4.

Valorant

Precum și la League of Legends, Valorant-ul nu a fost chiar un joc unde KTRL să fie prea puternici, singura lor apariție pe server fiind cea din VALORANT Regional Leagues 2022 East: Surge Stage 1 acolo unde au pierdut fiecare meci jucat și au fost eliminați cu recordul de 0-7, astfel aventura organizației din Cluj încheindu-se destul de rapid când vine vorba de acest joc.

Astfel, KTRL rămân o organizație care a scris multe lucruri frumoase pentru scena din România, iar din moment ce proiectul lor se poate întoarce în orice moment așa cum spune chiar staff-ul lor, cel mai probabil aceștia sunt așteptați să revină mai puternici ca niciodată

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI