Werty

Prima echipă românească la RMR! Nexus Gaming câștigă duelul decisiv cu Synck

Prima echipă românească la RMR! Nexus Gaming câștigă duelul decisiv cu Synck

În ultimele zile am asistat la o luptă incredibilă a celor de la Nexus 🇷🇴 cu fel și fel de echipe puternice ale Europei pentru un loc la RMR. După victorii cu echipe precum BIG 🇩🇪 sau Sinners 🇨🇿 în Closed QualifierNexus 🇷🇴 erau mai aproape ca niciodată să devină prima echipă românească din istorie participantă la un RMR. Din păcate o înfrângere versus OG Esports 🇩🇰 i-a eliminat pe jucătorii români din Closed Qualifier, dar povestea nu s-a încheiat acolo.

Nexus Gaming 🇷🇴 au fost trimiși cu scorul de 2-3 în RMR Decider Qualifier, locul din care 5/6 echipe vor obține pe ultima sută de metrii un spot la RMR. Echipa noastră nu a avut parte de un seed atât de bun, astfel ar fi avut doar 2 șanse de a se califică, în loc de 3 precum restul echipelor. 

image 39

Nexus și-au desfășurat primul meci împotriva celor de la Synck 🇪🇪, o echipă care s-a descurcat destul de bine în grupa B de calificare, dar a încheiat pe minus această stagiune. Acum, ajunși în față celor de la Nexus 🇷🇴, băieții din Estonia au cedat încă odată, oferindu-le românilor noștri începutul de an ideal, prin calificarea la RMR. Iată cum a arătat meciul:

Nexus Gaming 🇷🇴

  • Cătălin-Ionuț ‘BTN’ Stănescu 🇷🇴
  • Cosmin ‘ragga’ Teodorescu 🇷🇴
  • Adrian ‘XELLOW’ Guță 🇷🇴
  • Alexandru ‘s0und’ Ștefan 🇷🇴
  • Ersin ‘ERSIN’ Chiriac 🇷🇴
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Nexus Gaming 🇷🇴 vs Synck 🇪🇪
Nexus Gaming 🇷🇴 vs Synck 🇪🇪
1st-3rd Place
Decider Game
Anubis
Mirage
1310
134
Nexus Gaming 🇷🇴
Nexus Gaming 🇷🇴

După o aventură istorică a celor de la Nexus 🇷🇴, ne putem mândri cu faptul că țara noastră va avea afișat steagul la unul dintre cele mai mari evenimente din Counter-Strike. Acest RMR se ține chiar în București, așadar băieții noștri vor avea și avantajul terenului propriu, iar istoria este încă în scriere. 

În legătură cu acest RMR, urmează să aflăm repartizarea în grupe pentru toate echipele participante. Este foarte clar că Nexus 🇷🇴 vor avea doar adversari puternici și cu obiectivul clar de a se califica la Major, indiferent de grupa în care se vor plasa. Momentan știm că în fiecare dintre acestea vor fi 5 echipe participante în Legends Stage la Major-ul precedent, iar restul locurilor vor fi ocupate de echipe din Closed Qualifier, respectiv Decider Qualifier.

image 40

Din 16 echipe prezente în fiecare grupă, 8 se vor califica în urma unor dueluri aduse de formatul Swiss. Acest lucru înseamnă că Nexus 🇷🇴 va fi nevoită să învingă 3 echipe pentru a se califica mai departe la Major sau 2 pentru a intra în Last Chance Qualifier, situație asemănătoare cu cea în care au fost pentru calificarea la RMR.

image 41

RMR-urile se vor juca între 14 și 22 februarie, cu o pauză de o zi între cele două grupe, iar repartizarea va fi făcută la scurt timp de la finalul Decider Qualifier-ului. Să nu uităm și faptul că Nexus 🇷🇴 se clasează la ora actuală pe locul 181 pe HLTV, iar aceștia vor primi o creștere considerabilă pe data de 22 ianuarie, datorită tuturor rezultatelor obținute pe parcursul ultimelor două săptămâni.

image 42

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI