Werty

THUMBNAIL LEC Playoffs W2 Summer 2022

Playoffs LEC: Echipa lui Odoamne trimisă în Lower Bracket de G2 Esports

LEC Logo
RGE Odoamne 2021 Split 1
Rogue Logo 2021

Playoffs LEC: Echipa lui Odoamne trimisă în Lower Bracket de G2 Esports


d
232

Playoffs LEC

LEC Logo

Finala Upper Bracket

Rogue vs G2 Esports

Rogue Logo 2021

Game 1

Începutul primului joc a fost de partea echipei lui Odoamne, dar G2 Esports revin în meci și dețin un avantaj de 2k gold în minutul 16. Rogue nu mai reușește să câștige teamfight-uri sau alte obiective importante, iar G2 Esports câștigă primul meci lejer în 29 de minute.

Game 2

În cea de a 2-a partidă, Rogue încep bine meciul și dețin din nou avantajul în Early game. Fără prea multă acțiune, G2 Esports au luat 3 dragoni, în timp ce trupa lui Odoamne doar unul. În minutul 32, Malrang pierde lupta pentru dragon în fața lui Jankos, jungler-ul celor de la G2 Esports, iar aceștia din urmă obțin Infernal Soul-ul. În acelaș timp, cele 2 echipe s-au bătut până când au rămas în viață doar cei 2 jucători de Support. În minutul 34, Rogue obțin Baronul, dar pierd 2 oameni. În minutul 37, Rogue atacă tureta din baza celor de la G2 Esports, dar adversarii ripostează și înving echipa lui Odoamne în teamfight. caPs, Flakked și BrokenBlade de la G2 se teleportează în baza celor de la Rogue, rămași în 2, Odoamne și Support-ul său, Trymbi nu reușesc să-și apere baza și pierd al 2-lea joc în 38 de minute.

Game 3

În meciul al 3-lea, Rogue au un început în forță, având aproape 2k gold avantaj după primele 10 minute. În minutul 15, echipa lui Odoamne pierde dragonul, iar G2 Esports forțează un engage prin BrokenBlade, din care Rogue pierd 3 membri. Din acel punct, G2 Esports au avut deținut controlul meciului, iar Rogue n-au mai reușit să câștige niciun teamfight sau vreun obiectiv important. G2 Esports a demonstrat în acest meci de ce a terminat pe primul loc în sezonul regulat și câștigă convingător împotriva trupei lui Odoamne.

Iată care au fost scorurile lui Odoamne:

Kills/Deaths/Assists (KDA)
  • Game 1: 0/4/4 | Odoamne a jucat Renekton
  • Game 2: 0/4/4 | Odoamne a jucat Renekton
  • Game 3: 0/4/4 | Odoamne a jucat Ornn
G2 Odoamne vs G2 Playoffs Summer 2022

Playoffs LEC

În sferturile de finală din Lower Bracket, Fnatic i-a învins covingător cu 3-0 pe Misfits Gaming și devine cea de a 4-a echipă calificată la Worlds din LEC.

De cealaltă parte, G2 Esports i-au bătut într-o manieră dominantă pe Rogue, iar echipa lui Odoamne va mai trebui să joace în finala din Lower Bracket pentru a-și lua revanșa în fața celor de la G2 Esports.

Meciul din semifinala Lower Bracket dintre Fnatic și MAD Lions a fost câștigat dominant de către Fnatic, cu scorul de 3 la 1. Rogue, echipa lui Odoamne, îi va înfrunta pe aceștia în finala Lower Bracket.

Săptămâna următoare vor avea loc finala din Lower Bracket dintre Rogue și Fnatic și marea finală, unde G2 Esports își așteaptă adversara. Ambele meciuri se dispută LAN, în Malmö, Suedia. Din sezonul regulat până în meciurile de Playoffs din această săptămână, jocurile s-au disputat LAN în studioul LEC din Berlin.

Bracket Playoffs LEC Summer 2022 3

Sursa : lolesports, Liquidpedia LEC, Twitter @LEC

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI