Werty

Odoamne se califica in finala LEC

Play-offs LEC: Odoamne și Rogue se calfică în marea finală LEC!

RGE Odoamne 2021 Split 1
Rogue Logo 2021
LEC Logo

Play-offs LEC: Odoamne și Rogue se calfică în marea finală LEC!


Play-offs LEC

LEC Logo

Finala Upper Bracket

Rogue vs Fnatic

Rogue Logo 2021
fnatic e1641499324904

În prima finala Upper Bracket, echipa lui Odoamne i-a întâlnit pe Fnatic, echipa considerată marea favorită la câștigarea trofeului din LEC.

În primul joc, Fnatic a început agresiv meciul, dominând în Early game, reușind să obțină Infernal Soul și Baronul după 26 de minute. În minutul 29, Rogue reușește să fure dragonul Elder, Odoamne reușind să îi țină departe pe jucătorii celor de la Fnatic pentru ca Larssen și Malrang să omoare dragonul. Rogue reintră în meci, iar în minutul 33 fură un nou un obiectiv important adversarilor, de data aceasta Baronul și prelungesc în continuare meciul. În minutul 40, Odoamne își ajută echipa să câștige un teamfight important în jurul baronului, dar Rogue nu reușește să obțină Baronul. În minutul 43, trupa lui Odoamne pierde un teamfight decisiv, iar după multe lupte grele, Fnatic câștigă primul joc.

În Game 2, istoria din începutul meciului precedent se repetă, iar Fnatic par să fie echipa mai bună în Early game. Rogue pare să dea semne de revenire în Mid game, dar nu a fost destul pentru a pune piedici celor de la Fnatic, iar echipa lui Odoamne pierde meciul după 33 de minute.

În al 3-lea meci, Rogue a dominat total de la început la sfârșit. Ei au avut însă mici probleme pentru încheierea meciului. Rogue au forțat finalul meciului în minutul 24, dar Fnatic a reușit să câștige un teamfight important când își apărau baza. Pe urmă în minutul 29, echipa lui Odoamne s-au supraextins în baza celor de la Fnatic, iar Upset, AD-Carry-ul adversarilor, a profitat de ocazie și i-a anihilat pe jucătorii de la Rogue. În minutul 32, trupa lui Odoamne reușește în sfârșit să încheie meciul.

Dacă în jocul precedent, Rogue i-a dominat pe Fnatic în Early game, în al 4-lea meci echipa lui Odoamne i-a spulberat și mai tare pe Fnatic. Rogue nu le-au dat nicio șansă adversarilor, câștigând meciul după doar 23 de minute.

În ultimul joc, Odoamne și Rogue au repetat istoria din precedentele victorii și îi domină din nou pe Fnatic din primele minute. Rogue câștigă meciul după 23 de minute.

Odoamne win vs FNC

În ciuda situației precare în care s-au aflat după primele 2 meciuri din acest Best of 5 cu Fnatic, Rogue reușește calificarea în marea finală din LEC.

Iată care au fost scorurile lui Odoamne din meciul contra Fnatic:

Kills/Deaths/Assits (KDA)
  • 4/3/4 Game 1 | Odoamne a jucat Gnar
  • 4/5/1 Game 2 | Odoamne a jucat Gnar
  • 2/4/11 Game 3 | Odoamne a jucat Jayce
  • 1/0/11 Game 4 | Odoamne a jucat Ornn
  • 3/0/6 Game 5 | Odoamne a jucat Gnar
Rogue win vs FNC UB Final Spring 2022

Marea finală LEC

Sâmbătă, pe 9 aprilie, se joacă finala din Lower Bracket dintre Fnatic și G2 Esports, cele mai titrate și populare echipe din istoria LEC. Câștigătoarea din acel meci va da piept duminică, 10 aprilie, echipei lui Odoamne, Rogue. Ambele meciuri se vor disputa pentru prima oară după 2 ani cu fani în audiență. Finala LEC se ține în studio-ul LEC din Berlin, Germania.

LEC Play offs after 2 weeks Spring 2022

Aceasta este a 3-a finala din LEC sau EU LCS în care joacă un român.

  • În EU LCS Spring 2017, Xerxe și Unicorns of Love au ajuns în finală împotriva G2 Esports, dar pierd meciul cu scorul de 3-1.
  • În LEC Spring 2021, Odoamne și Rogue erau favoriți în marea finală contra MAD Lions, dar pierd cu 3-2, asta după ce au condus cu 2-0.

Câștigătoarea LEC se califică la turneul MSI (Mid Season Invitational) care se ține în Busan, Coreea de Sud. Acesta este al 2-lea cel mai important turneu de League of Legends al anului. La acest turneu se califică doar câștigătoarele din ligile majore, precum LCK (Coreea de Sud), LPL (China), LCS (Amercia de Nord) CBLOL (Brazilia), VCS (Vietnam) și multe altele. Echipele din ligi ERL precum EBL, LFL, Hitpoint Masters și restul ligilor europene sunt inferioare LEC, deci cele mai bune echipe din ERL nu se pot calfica la un turneu precum MSI sau Worlds.

MSI 2022 LOL

Toate meciurile pot fi urmarite pe canalele LEC de YouTube și Twitch.

Sursa : lolesports, Liquidpedia, Twitter @LEC, Twitter @Rogue

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI