Werty

Thumbnail-Odoamne-pierde-LEC

Play-offs LEC: Odoamne și Rogue pierd finala din LEC

RGE Odoamne 2021 Split 1
Rogue Logo 2021
LEC Logo

Play-offs LEC: Odoamne și Rogue pierd finala din LEC


Play-offs LEC

LEC Logo

Marea finală LEC

G2 Esports s-a calificat surprinzător în marea finală LEC, reușind să câștige cu 3-0 împotriva favoriților de la Fnatic.

G2 Esports este cea mai prestigioasă echipă din LEC, câștigând 8 titluri de campioni în EU LCS și LEC, 1 titlu de MSI (2019) și au fost vicecampioni la Worlds (2019).

Odoamne și echipa sa,Rogue, este la a 2-a finală în LEC, pierzând în Spring Split 2021 împotriva MAD Lions cu 3-2.

După 4 split-uri, aceasta este prima finală disputată cu public în LEC, ultima finală fiind în 2019 în Atena, Grecia, între Fnatic și G2 Esports. Finala dintre Rogue și G2 Esports s-a disputat la Berlin, Germania, în studioul LEC.

Rogue vs G2 Esports

Rogue Logo 2021
G2 Esports logo

În primul joc, începutul a fost echilibrat. În Mid game, caPs de la G2 Esports și-a făcut simțită prezența, amintindu-le tuturor de ce este cel mai bun jucător european din toate timpurile. Acesta și-a ajutat echipa să câștige meciul, iar Odoamne și echipa nu au putut decât să fie spectatori la performanța oferită de caPs pe Ahri.

În Game 2, istoria din prima partidă s-a repetat. Rogue și G2 Esports au avut un Early game echilibrat, fără multă acțiune, dar în Mid game, din nou G2 Esports au fost superiori în teamfight-uri, iar Rogue pierde cel de-al 2-lea meci din această finală.

În al 3-lea meci, Rogue a fost echipa avantajată în Early game. Aceștia au încercat să joace agresiv în Mid game, dar s-au supra-extins, iar G2 Esports a profitat de acest lucru, și au revenit în meci. Rogue s-a luptat admirabil să-și apere baza, dar echipa lui Odoamne pierde meciul după 38 de minute.

Odoamne și Rogue termină pe locul 2 în Play-off-ul LEC.

Iată care au fost scorurile lui Odoamne din meciul contra G2 Esports:

Kills/Deaths/Assits (KDA)
  • 3/4/4 Game 1 | Odoamne a jucat Rumble
  • 1/5/5 Game 2 | Odoamne a jucat Gwen
  • 1/5/4 Game 3 | Odoamne a jucat Jayce
Odoamne si Rogue pierd finala

Sursa : lolesports, Liquidpedia

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI