Werty

Ecstassy calificare finala Playoffs EBL Summer 2022

Play-offs EBL: Ecstassy se califică în finală | mihai este eliminat din prima rundă

Partizan Esportslogo square
EBL 2021
451px Crvena Zvezda eSports allmode full 1

Play-offs EBL: Ecstassy se califică în finală | mihai este eliminat din prima rundă


Play-offs Esports Balkan League (EBL)

EBL 2021

Finala Upper Bracket

Steaua Roșie Esports vs Diamant Esports

451px Crvena Zvezda eSports allmode full 1

Game 1

Diamant Esports au avut un început bun de Early game în care s-au focusat pe Top side, în timp ce jungler-ul de la Steaua Roșie s-a focusat pe Bot side. În minutul 18, are loc un teamfight pe mid lane câștigat de trupa lui Ecstassy. În minutul 22, Steaua Roșie iau Baronul și dețin controlul meciului. În minutul 31, Steaua Roșie câștigă încă un teamfight la Baron și obțin obiectivul, fiind aproape de câștigarea primului meci.

Diamant Esports au parte de un fight perfect în timp ce iși apără baza, omorând toți membri din echipa lui Ecstassy. În minutul 37, Steaua Roșie obțin Infernal Soul-ul și câștigă un teamfight în zona dragonului. În minutul 40, are loc un teamfight important în jungla celor de la Diamant Esports, iar trupa lui Ecstassy prelungește fight-ul pentru ca el și Hunt să facă backdoor la nexus-ul adversarilor. Steaua Roșie câștigă primul meci din finala Upper Bracket în 41 de minute.

Scorul lui Ecstassy de la Steaua Roșie Esports:
  • AD-Carry Ecstassy 11/3/13 | Campion : Ezreal

Game 2

În al 2-lea meci, Steaua Roșie joacă cu aceeași compoziție de campioni ca în primul meci. Primele 15 minute sunt mai echilibrate, dar în minutul 16, Diamant Esports fac 2 kill-uri pe Bot lane care va duce soarta meciului în favoarea lor. Steaua Roșie pierde teamfight după teamfight, iar în minutul 32 încearcă un fight disperat la Baron, pe care îl pierd. Echipa lui Ecstassy pierde meciul în 33 de minute.

Scorul lui Ecstassy de la Steaua Roșie Esports:
  • AD-Carry Ecstassy 0/5/2 | Campion : Miss Fortune

Game 3

În cel de-al 3-lea joc al meciului, Hunt, coechipierul lui Ecstassy a avut o formă de zile mari. Acesta a jucat Ekko pe mid, reușind să-și câștige partea de mapă și să-și ajute echipa să aibă un avantaj considerabil în Early game. În minutul 21, Steaua Roșie fac Baronul și își solidifică avantajul. În minutul 30, Steaua Roșie îi iau prin surprindere pe Diamant Esports și îi distrug într-un teamfight pe mid, câștigând astfel meciul.

Scorul lui Ecstassy de la Steaua Roșie Esports:
  • AD-Carry Ecstassy 2/1/6 | Campion : Draven

Game 4

Al 4-lea meci a început cum nu se putea mai bine pentru Steaua Roșie. Au dominat în Early game, fiind cu 10k gold în avantaj după primele 15 minute. Diamant Esports păreau să fie deja învinși, deoarece echipa lui Ecstassy câștiga orice luptă pe care o începeau. Steaua Roșie câștigă meciul după 27 de minute de dominație totală și se califică în finala LAN de la EBL.

Scorul lui Ecstassy de la Steaua Roșie Esports:
  • AD-Carry Ecstassy 7/0/8 | Campion : Draven

Semifinala Lower Bracket

Partizan Belgrad vs Valiance Pro Game

Partizan Esportslogo square

Game 1

În primul meci al acestui Best of 5, Partian Belgrad au optat să folosească o compoziție de teamfight pentru Late game, punându-l pe mihai să joace Seraphine. Valiance au fost în avantaj după Early game, însă Partizan a reușit să obțină 3 dragoni, dar din cauza compoziției lor, nu puteau să participe în teamfight-uri până când jucătorii de la Partizan nu aveau iteme puternice. În minutul 28, Valiance încep Baronul, iar echipa lui mihai încearcă să conteste, dar sunt distruși de Valiance în teamfight, care aveau să câștige partida în 29 de minute.

Scorul lui mihai de la Partizan Belgrad Esports:
  • AD-Carry mihai 1/2/0 | Campion: Seraphine

Game 2

În al 2-lea meci, istoria din meciul precedent s-a repetat. Partizan au jucat o compoziție de Late game cu mihai pe Seraphine. De această dată, Partizan Belgrad au avut un Early game mai bun, dar tot Valiance au fost mai avantajați. În minutul 23, Partizan pierd un teamfight crucial pe mid, iar Valiance obțin Baronul, deținând pe deplin controlul partidei. În minutul 33, Valiance mai obțin un Baron, iar 2 minute mai târziu atacă baza celor de la Partizan. Echipa lui mihai nu reușește să iși apere baza, pierzând teamfight-ul și al 2-lea meci în 35 de minute.

Scorul lui mihai de la Partizan Belgrad Esports:
  • AD-Carry mihai 1/2/3 | Campion: Seraphine

Game 3

În al 3-lea meci, Valiance încep în forță meciul, iar după primele 15 minute par să controleze jocul în Early game. În minutul 22, fiind în deficit de aproape 6k gold, Partizan reușesc să câștige o luptă la dragon, unde mihai face 3 kill-uri. În minutul 24, Valiance fac Baronul, dar mihai are din nou o performanță fenomenală și își ajută echipa să câștige teamfight-ul, făcând din nou 3 kill-uri. În minutul 27, Valiance au un teamfight bun pe Top lane, pe care ajung să-l piardă din cauza lui mihai, care dă o grămadă de damage celor de la Valiance.

În minutul 31, Partizan obțin Baronul, dar nu sunt într-o poziție să câștige teamfight-ul, deoarece cei de la Valiance vor să facă backdoor. mihai e oprit de adversari să ajungă mai devreme în bază pentru a o apăra. Partizan pierd meciul în 32 de minute, mihai reușind o performanță de zile mari pe Zeri, dar nu a fost de ajuns pentru victorie. Sezonul celor de la Partizan Belgrad se încheie în semifinalele Lower Bracket, aceștia nu mai au nicio șansă să se califice la European Masters.

Scorul lui mihai de la Partizan Belgrad Esports:
  • AD-Carry mihai 9/0/8 | Campion: Zeri

Bracket Play-offs EBL

Săptămâna viitoare, Steaua Roșie vor urmări cu mare interes finala Lower Bracket dintre Diamant Esports și Valiance Pro Game.
Finala LAN va avea loc în 13 august.

Play offs EBL Week 1 Summer 2022

Toate meciurile pot fi urmărite pe canalul celor de la Fortuna Esports de YouTube.

Sursa : lol fandom, Fortuna Esports

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI