Werty

THUMBNAIL Ecsatssy pierde finala EBL Summer 2022

Play-offs EBL: Ecstassy pierde finala din EBL

EBL 2021
451px Crvena Zvezda eSports allmode full 1

Play-offs EBL: Ecstassy pierde finala din EBL


232
2E

Play-offs Esports Balkan League (EBL)

EBL 2021

Finala Mare

Marea finală a ligii EBL a fost jucată pe LAN la Belgrad, capitala Serbiei pe 13 august.

Steaua Roșie Esports vs Valiance Pro Game

451px Crvena Zvezda eSports allmode full 1

Game 1

Primul meci a avut un început echilibrat, cu kill-uri de ambele echipe. În minutul 22 izbucnește un teamfight pe mid, din care Valiance ies triumfători și obțin Baronul. 2 minute mai târziu, Steaua Roșie pierd încă un teamfight la dragon, iar din acel punct al jocului, Valiance au avut un avantaj comfortabil. Echipa lui Ecstassy a rezistat eroic timp de aproape 20 de minute, dar câteva lupte câștigate de ei nu au fost de ajuns pentru victorie, iar Valiance câștigă primul meci după 44 de minute.

Scorul lui Ecstassy de la Steaua Roșie Esports:
  • AD-Carry Ecstassy 7/9/13 | Campion : Draven

Game 2

În al 2-lea meci, Steaua Roșie au început în forță în Early game, câștigând mai multe lupte de pe Riftul Invocatorului. După un teamfight început în mid lane și terminat în jungla adversarilor, Steaua Roșie au câștigat o luptă importantă, iar Ecstassy a reușit să facă 5 kill-uri pe Draven după primele 21 de minute. Valiance au mai avut câteva lupte echilibrate, prin care doar au lungit meciul, dar după 36 de minute Steaua Roșie distruge nexus-ul și egalează scorul de la general.

Scorul lui Ecstassy de la Steaua Roșie Esports:
  • AD-Carry Ecstassy 12/3/15 | Campion : Draven

Game 3

În cel de-al 3-lea joc al meciului, începutul a fost echilibrat, dar Ecstassy a avut un început mai slab de meci, având 0 kill-uri și 2 death-uri după primele 11 minute. În minutul 23 al meciului, Valiance sparg gheața și forțează Baronul, iar Steaua Roșie nu reușesc să răspundă inițiativei adversarilor, pierzând astfel Baronul. 2 minute mai târziu, Valiance câștigă încă un teamfight și dețin controlul total al jocului. În minutul 33, Steaua Roșie reușesc să fure dragonul Elder, și păreau să revină în meci. Valiance Pro Game aveau un avantaj considerabil, iar echipa lui Ecstassy nu a reușit să riposteze atacurilor adversarilor și pierd meciul după 37 de minute.

Scorul lui Ecstassy de la Steaua Roșie Esports:
  • AD-Carry Ecstassy 3/8/5 | Campion : Draven

Game 4

Al 4-lea meci a început a fost mai echilibrat în Early game. Steaua Roșie au avut un teamfight superb în minutul 15, reușind să-i nimicească pe adversari, omorându-i pe toți 5. Echipa lui Ecstassy a obținut un tempo bun din care au reușit să facă snowball, deși diferența de gold nu era mai mare de 1k în favoarea Stelei Roșii. În minutul 29, Steaua Roșie câștigă un teamfight important din care fac Baronul, iar aceștia intră pe deplin în controlul meciului. Echipa lui Ecstassy câștigă meciul după 33 de minute.

Scorul lui Ecstassy de la Steaua Roșie Esports:
  • AD-Carry Ecstassy 5/2/11 | Campion : Zeri

Game 5

În ultimul joc al finalei, cele 2 echipe au din nou un început echilibrat de meci. Trupa lui Ecstassy reușesc un teamfight fenomenal în jurul Baronului în minutul 20 din care Ecstassy face 2 kill-uri pe Jinx. 2 minute mai târziu, Ecstassy mai face încă 2 kill-uri, dar nicio echipă nu iese învigătoare din teamfight. În minutul 28, Valiance câștigă un teamfight important la Baron, reușind să obțină acest obiectiv. Valiance atacă baza echipei lui Ecstassy, dar Steaua Roșie nu reușesc să-și apere baza în fața agresivității adversarilor și pierd meciul în 31 de minute.

Valiance devine campioana sezonului de Summer Split 2022 de EBL, obținând astfel calificarea directă în faza grupelor din European Masters.

Scorul lui Ecstassy de la Steaua Roșie Esports:
  • AD-Carry Ecstassy 4/3/7 | Campion : Jinx

Ce urmează pentru echipa lui Ecstassy

Cu toate că Steaua Roșie Esports au pierdut finala, aceștia sunt calificați în turneul European Masters, în faza de Play-in. Turneul European Masters va începe pe data de 24 august, cu meciurile din grupele de Play-in.

Steaua Rosie calificare EUMasters Summer 2022

Sursa : lol fandom, Fortuna Esports

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI