Werty

2312-1

Pick’Em-urile lui Werty pentru PGL Major Champions Stage

600px PGL Major Stockholm 2021 all2mode

Pick’Em-urile lui Werty pentru PGL Major Champions Stage


Incepe playofful final!

PGL Major Stockholm 2021 se apropie usor de final, cu Champions Stage care incepe maine, avand Marea Finala programata pentru data de 7 Noiembrie. Doar 8 dintre cele mai bune echipe ramase in arena vor lupta pentru premiul record de $2,000,000. Va invitam sa urmariti transmisiunea locala a competiei, cu Samsung Odyssey ca partener oficial al acesteia, si aflati cine va ridica trofeul in Avicii Arena!

Majorul a inceput pe data de 26 Octombrie cu Contenders Stage, care a fost urmat de New Legends Stage. Pentru echipele aflate in cele doua stage-uri, doar 8 sloturi sunt puse la dispozitie in Champions Stage, care incepe maine, pe 4 Noiembrie.

Echipele sunt:

  • Na’Vi
  • G2
  • Heroic
  • Furia
  • Gambit
  • Virtus.Pro
  • NiP
  • Vitality
b1

Natus Vincere si G2 Esports au terminat Legends Stage cu un 3-0 curat, si sunt, in principiu, favoritele pentru a castiga titlul de campioni. Dar aici vorbim de esports, vorbim de un eveniment LAN, si niciodata nu vom stii ce se va intampla pe server. Aici este frumusetea jocului. In mod special pentru ca audienta va fi fizic alaturi de jucatori in Avicii Arena, iar jucatorii nu au mai jucat in fata fanilor de mult timp.

Samsung Odyssey, partenerul oficial al transmisiunii locale pentru PGL Major 2021, vine cu o oferta speciala pentru monitoarele lor de gaming in timpul acestei competitii. Samsung aduce cea mai buna experienta in gaming cu monitoarele game-changing Odyssey. Echipate fiind cu cele mai noi tehnologii, aducand cea mai buna curbura de pe market (1000R) si 240Hz pe display-urile QLED, monitoarele de la Samsung sunt parte din viitorul care „este si prezentul”.

Puteti gasi oferta speciala pentru monitoarele Samsung Odyssey din cadrul PGL Major 2021 aici.

Pick’Em-urile lui Werty

b80db97e8ea2052217fbce410bc6ac5b

Cele 8 echipe din Champions Stage sunt impartite in 4 perechi pentru playoff. In sferturi ii ave, pe Na’Vi vs. Vitality, Furia vs. Gambit, Heroic vs. Virtus.Pro si G2 vs. NiP. Primele 2 meciuri vor fi jucate pe data de 4 noiembrie, si celelalte doua in urmatoarea zi. Semifinalele sunt planuite pentru Sambata si finala pentru Duminica, la 21:00, ora Romaniei. Toate meciurile sunt BO3. Biletele sunt vandute in totalitate si sunt peste 10,000 de fani asteptati la Avicii Arena. Pregatiti-va pentru un festival de esports care va avea loc la finalele PGL Major 2021!

Werty

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI