Werty

PGL anunță detaliile primului Major din Counter-Strike 2

PGL anunță detaliile primului Major din Counter-Strike 2

La scurt timp după apariția comunicatului oficial din partea VALVE, în legătură cu apariția noului joc, Counter-Strike 2, care urmează să vină cu multe schimbări pe care jucătorii le așteptau, aceștia au făcut câțiva pași și în ceea ce înseamnă Esports. Pe conturile oficiale ale jocului, în principal, pe Twitter, a apărut o postare care dezvăluia faptul că BLAST.tv Paris Major va fi ultimul Major din CS:GO, dar mai important faptul că primul Major din CS 2 va fi în anul 2024, în Copenhaga.

4 zile mai târziu, echipa românească, PGL, sparge gheața și dezvăluie că va fi implicată în organizarea acestui Major, mai exact fiind echipa de producție principală. Povestea noastră se află acum încă pe 28 martie, când PGL au anunțat câteva detalii de bază, precum locația, mai exact CopenhagaDanemarca, pe stadionul Royal Arena, au mai anunțat prize-pool-ul de 1.250.000$ și clasicul număr de 24 de echipe participante.

Dățile primului Major din CS 2

Acum ne întoarcem puțin mai aproape de prezent, mai exact pe data de 12 iunie când PGL au scos un alt articol referitor la câteva detalii foarte importante, mai exact dățile de desfășurare a RMR-urilor și a Major-ului în sine. Aceste dați se învârt între mijlocul lunii februarie și finalul lunii martie, bineînțeles, luând in calcul și pauza dintre RMR și turneul final. Dățile sunt:

image 6

Momentan nu se știe cum vor fi stabilite toate echipele ce vor participa la acest eveniment. Echipele ce și-au obținut un loc în TOP 8 în Major-ul precedent ar putea fi invitate direct în Legends Stage, deși acest lucru este puțin probabil, din cauza schimbării totale a jocului, dar rămâne de văzut care va fi decizia luată de PGL și de VALVE. În cazul care lucrurile vor decurge așa, îi vom vedea pe cei de la GamerLegion într-o faza avansată a turneului și poate și pe iM, în cazul în care rămâne alături de echipa. Alt scenariu ar fi că toate cele 24 de echipe să se califice direct din RMR’s, așa cum am văzut și in primul Major organizat de PGL după pandemie, unde ranking-urile au fost nule, iar toate echipele au luat-o de la 0.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI