Werty

THUMBNAIL Odoamne eliminat Worlds 2022

Parcursul lui Odoamne la Worlds se încheie în sferturile de finală

Worlds lol logo
RGE Odoamne 2021 Split 1
Rogue Logo 2021

Parcursul lui Odoamne la Worlds se încheie în sferturile de finală


d
232

Worlds 2022

Worlds lol logo

Andrei “Odoamne” Pascu și echipa sa, Rogue, nu au putut face față campioanei ligii LPL (China), fiind eliminați cu scorul de 3-0 în sferturile de finală.

Rogue a fost ultima echipă din emisfera vestică rămasă în competiție, restul echipelor din Europa fiind eliminate în grupele principale. În turneu au mai rămas doar echipe din China și Coreea de Sud.

Cum a decurs meciul contra JDG

Rogue Logo 2021
JD Gaming 2021 logo

Line-up echipe

Rogue Roster Worlds 2022
echipa JDG Worlds 2022

Game 1

Rogue au avut un început bun de meci. La finalul Early game-ului, echipa lui Odoamne nu a mai putut ține pasul cu chinezii de la JDG, iar Rogue nu poate reacționa la play-urile echipei adverse. Aceștia pierd partdia în 29 de minute.

Game 2

Începutul de meci a mers în favoarea celor de la JDG. Aceștia au o diferență substanțială de gold în minutul 20, făcând de altfel un Baron rapid, sub 25 de minute. Rogue pare să opună o rezistență bună prin play-urile lui Odoamne și Larssen, dar nu este suficient pentru a opri dominația echipei JDG. Rogue pierde meciul în 29 de minute.

Game 3

Jocul cu numărul 3 a început bine pentru Rogue. Comp a reușit să facă 4 kill-uri în Early game. JDG balansează meciul făcând play-uri bune prin 369 și Kanavi. Larssen are un joc minunat pe LeBlanc, reușind să îl omoare pe AD-Carry-ul Hope într-un teamfight pe Mid, dându-le speranțe celor de la Rogue. Dar JDG nu vor să ofere prea mult timp echipei lui Odoamne ca să ajungă în Late game și îi spulberă pe Rogue într-un teamfight pe Mid lane în minutul 32. Larssen și Malrang sunt singurii rămași în viață de la Rogue, dar nu reușesc să-și apere baza în fața echipei JDG și pierd meciul în 33 de minute. Parcursul lui Odoamne la Worlds se încheie în sferturile de finală.

Odoamne eliminat Worlds 2022

Ce urmează pentru Odoamne

Andrei “Odoamne” Pascu va deveni liber de contract în luna noiembrie a acestui an. Odoamne a jucat în 2 finale de LEC în 2022, câștigând titlul în sezonul de Summer. Pe plan internațional a ajuns in primele 8 echipa la Worlds cu Rogue. Aceste performanțe îl fac cel mai râvnit jucător de Top lane din Europa, fiind un upgrade la orice echipă din LEC. În acelaș timp, organizațiile Rogue și KOI au fuzionat, iar acuma echipa Rogue va avea o situație financiară mult îmbunătățită, putând lejer să concureze cu orice alte echipe din Europa sau America de Nord pentru a-l păstra pe Odoamne în echipa lor.

Sursa : lolesports, Liquidpedia, Twitter @lolesports

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI