Werty

Untitle11d-1

Parcursul lui iM alaturi de GamerLegion la DreamHack Open November 2021

dhopenlogo2021rgb 1

Parcursul lui iM alaturi de GamerLegion la DreamHack Open November 2021


GamerLegion au terminat pe locul 7 – 8 DreamHack Open November 2021

Echipa lui iM a terminat pe locul 7 – 8 in cadrul DreamHack Open November 2021. IM a fost primul roman care s-a calificat la un DreamHack. In cadrul turneului principal, GamerLegion au fost in grupa A alaturi de BIG, Mad Lions si MOUZ.

Parcursul echipei GamerLegion pana la DreamHack Open November 2021

GamerLegion s-au calificat in cadrul Closed Qualifier-ului turneului cu premii in valoare de 100.000$ dupa ce au castigat Open Qualifier-ul. Acesta a avut loc intre 5-6 octombrie, meciurile jucate de catre GamerLegion fiind:

  • GamerLegion 19 – 15 2Easy
  • GamerLegion 16 – 5 Honoris
  • GamerLegion 2 – 1 GalaxyRacer
im

Ulterior, in Closed Qualifier, echipa a inceput cu dreptul, invingandu-i pe cei de la forZe cu scorul de 2-1. Acestia au ajuns in semifinala upper bracket, unde s-au intalnit cu fnatic. GamerLegion au aratat bine, dar nu a fost de ajuns, fnatic castigand cu scorul de 2-1. Astfel, echipa lui iM a ajuns in semifinalele lower bracket, unde au jucat impotriva roster-ului ceh, Sinners. Dupa o victorie cu scorul de 2-1, GL au ajuns in meciul decisiv pentru calificare. Acolo i-au intalnit pe rusii de la forZe cu care jucasera si in prima runda a Closed Qualifier-ului, pe care i-au invins tot cu scorul de 2-1.

Meciurile jucate de GamerLegion la DreamHack Open November 2021

Dupa cum am mentionat anterior, GamerLegion au facut parte din grupa A a turneului, alaturi de Mad Lions, BIG si MOUZ, ultimele doua fiind participante la Major. Primul meci al echipei GamerLegion a fost impotriva celor de la BIG, care plecau cu prima sansa inainte duelului. GamerLegion au fost foarte aproape sa ii invinga, avand sansa sa trimita harta decisiva in overtime. Astfel, cele 3 harti au fost:

  • Mirage: BIG 16 – 12 GamerLegion (GL pick)
  • Overpass: BIG 16 – 19 GamerLegion (BIG pick)
  • Vertigo: BIG 16 – 14 GamerLegion (decider)

Mihai a avut o prestatie buna, avand al treilea cel mai mare ADR din meci. In acest sens, iM a avut 62 de kill-uri, 71 de death-uri, ADR de 80,5 si, implicit, rating de 1.04. Cel de-al meci al echipei GamerLegion a fost impotriva MOUZ, care au controlat meciul de la inceput pana la final. Acestia au reusit sa castige duelul in doar 2 harti:

  • Ancient: MOUZ 16 – 11 GamerLegion (GL pick)
  • Nuke: MOUZ 16 – 13 GamerLegion (MOUZ pick)

Toti membrii echipei lui iM au avut o prestatie modesta, doar RuStY reusind sa aiba rating-ul peste 1. Mihai a fost al doilea jucator din echipa din punct de vedere al rating-ului (0.86), avand 39 de kill-uri, 45 de death-uri si 68 ADR. Chiar daca GamerLegion nu au reusit calificarea in playoff, au demonstrat ca devin mai buni pe zi ce trece si ca se pot duela de la egal la egal cu echipe top 15 mondial.

Redactor: @octav_manda

Octavian Manda

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI