Werty

oradeacampionat

Oradea va fi gazda Campionatului European de CS:GO

1230809EuroCSGO2022

Oradea va fi gazda Campionatului European de CS:GO


Acest turneu este al doilea de acest gen organizat în România și se va desfășura la noua sală polivalentă din Oradea în perioada 5–10 iulie. Vor avea loc 6 competiții de esports, printre care și Campionatul European de CS:GO (Euro CS:GO).

Campionatului European de CS:GO

Câștigătoarea turneului va ajunge să se lupte pentru titlul de Campioană Mondială la finalul anului în Bali. La ediția de anul trecut, desfășurată în Israel, echipa românească OneTap Gaming ?? a ocupat locul al II-lea. Prizepool-ul total se ridică la 25.000$, care valorifică premiile campionatului. Turneul de calificare local se va juca în cadrul evenimentului online Super Battles, organizat de Digital Crusade. Prima întâlnire dintre cele peste 30 de state înscrise va avea loc în mediul online, în urma acesteia urmând a se stabili care sunt cele mai bune 16 echipe care vor veni la turneul final EURO CS:GO de la Oradea Arena.

Celelalte competiții

Pe lângă Campionatul European de CS:GO vor mai avea loc alte competiții precum: Crusaders Crown, Super Battles (competiție națională de CS:GO), Esports Corporate Championship (campionate de LoL, CS:GO, Dota 2 și FIFA dedicate gamerilor din România), Girl Gamer European Championship (campionat de LoL dedicat exclusiv fetelor) și încă un turneu surpriză, care va fi anunțat în curând.

Evenimentul Crusaders Crown pune față în față cele mai bune echipe de LOL din zona sud-estică a Europei Centrale. Opt echipe se vor duela pentru premiul de 12.000$ în turneul de League of Legends cu cel mai ridicat nivel competițional din istoria României. Cele mai bune echipe din Grecia, Liga Balcanică și România au fost invitate să participe la Crusaders Crown, iar pasionații de League of Legends își vor putea măsura forțele împotriva celor mai buni jucători din regiune. Turneul are 3 etape de calificări destinate publicului, două dintre acestea fiind deschise tuturor jucătorilor europeni, în timp ce un turneu de calificare va fi dedicat exclusiv jucătorilor români.

1230810DigitalCrusade2022

Cu sau fără spectatori?

Organizatorii evenimentul au anunțat că, turneul va fi deschis publicului, iar detalii despre bilete vor fi oferite în perioada următoare. Sala polivalentă din Oradea deține 5.300 de locuri construite în formă de “U”, o parte dintre gradene, cele de la parter sunt retractabile, astfel la nevoie eliberează spaţiul pentru asemenea evenimente.

Sursa: digitalcrusade.ro

Redactor: Șendruțiu Roberto-Ionuț

RobertoIonut06

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI