Werty

123412OL

OneTap sunt eliminați din grupa Pinnacle Winter Series

OneTap 1

OneTap sunt eliminați din grupa Pinnacle Winter Series


Românii au câștigat un singur meci din cele patru jucate

OneTap a înregistrat al treilea rezultat negativ în calificările regionale pentru Pinnacle Winter Series și, ca urmare, a fost eliminată din competiție. Românii au pierdut meciul împotriva celor de la Apeks, un mix european format recent cu jucători trecuți pe la echipe precum Ninjas In Pyjamas sau MOUZ. Iar in centrul atentiei se afla mai ales jkaem, STYKO si AcilioN. Desi nerankata HLTV, echipa Apeks are jucatori foarte experimentati.

Gruparea din România a început în forță pe harta Overpass, aleasă de adversari, câștigând primele 5 runde din best of 3-ul decisiv. Apeks a reușit însă să reducă din diferență iar scorul afișat pe tabelă la jumătatea primei hărți era 8-7 în favoarea românilor. Echipele au stat aproape una de cealaltă în cea de-a doua parte a hărții, iar diferența de runde dintre ele a fost foarte mică. Mixul european s-a desprins însă de OneTap la scorul de 13-13 și a câștigat prima hartă cu un avantaj de trei runde.

Mirage, harta aleasă de români în acest best of 3, a durat doar 30 de minute iar jucătorii de la OneTap au fost dominați de la început până la sfârșit de adversarii lor. După 11 runde jucate, Apeks conducea cu scorul de 10-1 și avea să câștige prima jumătate cu scorul de 11-4. OneTap nu a mai câștigat nicio rundă până la sfârșitul meciului, iar astfel scorul final a fost 16-4 în favoarea celor de la Apeks.

Harta 1 (Overpass): OneTap 13 – 16 Apeks
Harta 2 (Mirage): OneTap 4 – 16 Apeks
Scor final: OneTap 0 – 2 Apeks (BO3)

OneTap Apeks

Sursă: HLTV.org

Redactor: Andrei Toader

jesemE

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI