Werty

OneTap Pinnacle

OneTap rezistă în calificările regionale pentru Pinnacle Winter Series

OneTap 1

OneTap rezistă în calificările regionale pentru Pinnacle Winter Series


eSuba le-a pus probleme celor de la OneTap

OneTap a reușit să o elimine pe eSuba din cursa pentru un loc în Pinnacle Winter Series la capătul unui best of 3 foarte strâns și și-a trecut în dreptul numelui ei prima victorie din acest an. Echipa românească s-a distanțat pe ambele hărți de cehii de la eSuba, dar aceaștia au reușit să revină de fiecare dată. Prima hartă, Mirage, a fost câștigată de cei de la OneTap cu scorul de 16-13 după 28 de runde jucate, dar a doua hartă, Overpass, a putut fi decisă doar după un overtime, câștigat și de această dată de români.

Harta 1 (Mirage): OneTap 16 – 13 eSuba
Harta 2 (Overpass): OneTap 19 – 17 eSuba
Scor final: OneTap 2 – 0 eSuba (BO3)

onetap esuba

OneTap este la un pas de a fi eliminată din competiție după rezultatele negative din meciurile cu Tricked și Enterprise. Victoria le aduce însă un plus de moral jucătorilor de la OneTap care vor avea de jucat și mâine, 20 ianuarie, un meci la fel de important, care le poate decide soarta în calificările regionale.

LAN Sweet LAN, turneu offline cu premii de 250.000$

Echipele calificate din fazele regionale se vor lupta cu cele invitate direct în faza superioară a turneului pentru premii totale în valoare de 68.000$ și pentru un loc în competiția LAN Sweet LAN, care se va ține în luna februarie în Belgrad, Serbia și care va avea un prizepool de 250.000$.

La momentul publicării articolului, clasamentul arată în felul următor:

Clasament pinnacle inter series 1 regional

Sursă: HLTV.org

Redactor: Andrei Toader

jesemE

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI