Werty

TH12312L

OneTap pierd primele două meciuri din Pinnacle Winter Series

OneTap 1

OneTap pierd primele două meciuri din Pinnacle Winter Series


Început rău de an pentru OneTap

Jucătorii de la OneTap au început cu stângul noul sezon competițional. Echipa este la un pas de a fi eliminată din calificările regionale ale Pinnacle Winter Series după două rezultate negative în fața celor de la Tricked și Enterprise.

Primul meci în cadrul turneului a fost disputat cu danezii de la Tricked, care au reușit să învingă echipa românească într-o manieră categorică. OneTap a început bine meciul și a avut un avantaj de 4 runde față de adversara lor pe harta Nuke, însă Tricked a reușit să revină în finalul primei jumătăți și a dus scorul la 8-7. În a doua jumătate însă, danezii nu le-au oferit prea multe șanse celor de la OneTap și au câștigat prima hartă cu doar două runde pierdute pe partea de CT. Forma bună din finalul primei hărți s-a văzut și pe a doua hartă, Overpass, unde românii au reușit să adune doar 5 runde.

Harta 1 (Nuke): OneTap 10 – 16 Tricked
Harta 2 (Overpass): OneTap 5 – 16 Tricked
Scor final: OneTap 0 – 2 Tricked (BO3)

OneTap Tricked

Meci echilibrat după un eșec categoric

Meciul împotriva celor de la Enterprise a fost mult mai echilibrat. Românii au avut ocazia să câștige prima hartă din acest best of 3, dar slovacii au reușit să ducă meciul în overtime unde s-au impus cu scorul de 22-18. A doua hartă a fost la fel de apropiată ca și prima până la scorul de 11-11 când Enterprise a reușit să se desprindă și să câștige cu un avantaj de 4 runde.

Harta 1 (Mirage): OneTap 18 – 22 Enterprise
Harta 2 (Inferno): OneTap 11 – 16 Enterprise
Scor final: OneTap 0 – 2 Enterprise (BO3)

OneTap Enterprise

Fiecare dintre cele 8 echipe care vor avansa în faza următoare a turneului va câștiga 2.000$ și șansa de a se califica la LAN Sweet LAN 2022.

Sursă: HLTV.org

Redactor: Andrei Toader

jesemE

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI