Werty

onetap lfo

OneTap Gaming rămân fără lineup după aproape 2 ani

Pe data de 8 februarie 2021, cei de la OneTap Gaming ?? au lansat pe contul lor de YouTube videoul de prezentare al echipei de Counter-Strike, care cu puțin timp înainte de acel moment a început să activeze, iar acum, aproape de anul 2023, organizația de la Satu Mare se desparte de line-up-ul lor, acest lucru fiind anunțat de către căpitanul echipei, GEOHYPE, printr-o postare pe contul său de Twitter:

Istoricul celor de la OneTap Gaming

În cei doi ani de activitate ai organizației din Satu Mare, aceștia au adunat foarte multe momente frumoase și rezultate bune, reușind să fie încă de la începuturile lor, un contender serios pentru a rămâne pe tronul scenei din România. Pe lângă toate acestea, OneTap Gaming ?? au fost și echipa care să reprezinte România în ultimii doi ani la IESF World Championship. Pe tot parcursul acestor luni, doi jucători au rămas împreună, încă de la înfăptuirea proiectului, mai exact Smekk și GEOHYPE, jucători care au fost din primele momente până în ultimele împreună, sub numele de OneTap ??, iar acum, după toate adițiile ulterioare, line-up-ul lor arată astfel:

  • Gheorghiță-Florin ‘GEOHYPE’ Solovăstru ??
  • Cătălin-George ‘swiiffter’ Florea ??
  • Cristi ‘smekk-‘ Flutur ??
  • Mădălin-Andrei ‘MoDo’ Mirea ??
  • Daniel-Cătălin ‘Ciocardau’ Purice ??

OneTap Gaming au participat în 21 de turnee pe HLTV, dintre care au reușit să câștige 4, ocupând locul 2 în alte 5 competiții, cu toate aceste performanțe, acumulând destul de multe puncte, fiind astfel primii în România pentru o perioadă bună de timp și chiar având un Peak Rank de #51.

image 4

Pagina lor de Liquipedia este și ea una destul de stufoasă, acolo fiind prezentate mai multe dintre turneele și qualifierele în care au participat, bineînțeles, numărul de concursuri câștigate mărindu-se la 11, luând în calcul și calificări obținute în diferite evenimente. După toate aceste momente frumoase, deși nu se vor mai asocia cu numele OneTap ??, core-ul de jucători rămâne unit, iar aceștia sunt pregătiți pentru o nouă aventură și pentru a își continua forma sub numele altei organizații.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI