Werty

onetap

OneTap Gaming isi infiinteaza echipa de Valorant

OneTap

OneTap Gaming isi infiinteaza echipa de Valorant


Organizatia din Satu Mare, OneTap Gaming, isi deschid o noua divizie de Valorant. Acestia au semnat cu fostul roster al echipei Infinite Gaming:

  • Raul “rau7” Vidis – Capitan
  • David “syyse” – IGL
  • Sebastian “dragonst4r” Sofrone
  • rasoN
  • Andreas “jurca”
  • Iulian “iGm” Hagau (bench primele luni, din cauza unor probleme personale)

Background-ul echipei

I-am luat un scurt interviu manager-ului OneTap Gaming, iar acesta ne-a spus de ce a ales acest lineup pentru organizatie:

“Baietii au jucat impreuna de cateva luni, la Infinite. Eu m-am imprietenit cu rau7, capitanul echipei. Acesta mi-a prezentat echipa si mi-a aratat cateva VOD-uri cu turneele lor precedente. Am considerat ca sunt cei mai buni ca echipa din Romania, bazandu-te pe background in Esports”.

In acest sens, iGm este o figura cunoscuta in scena de CS:GO autohtona. Acesta a jucat pentru echipe precum Invictus Aquilas, Nexus Gaming sau XPC. Rau7 si dragonst4r au facut parte din fosta echipa de Valorant a celor de la Infinite Gaming, in timp ce jurca si syyse au jucat pentru Nexus Gaming.

De asemenea, ultimele 4 turnee locale au fost castigate de catre cei de la Infinite. Din punct de vedere individual, iGm a ajuns in top 3 Europa Leaderboards. Conform manager-ului OneTap, obiectivele echipei sunt participarea in VCT Europa, cel mai mare turneu de Valorant sponsorizat de Riot Games, si sa ajunga in top 30 Europa. Statement-ul oficial al lui Roli este urmatorul:

“Individual, sunt niste baieti super talentati. Astfel, ca aim, sunt fiecare individual tier 1, cel mai mare tier din Valorant. In schimb, am sesizat niste probleme minore de organizare. Ca exemplu: am avut un turneu pe 9 octombrie, unde la 16:00 echipa incepea primul meci, dar ei nu erau conectati inca la 16 pentru meci. Am avut o discutie cu ei, si le-am explicat ca asa nu se poate. Pe viitor, inainte de fiecare turneu, cu o ora, sa se incalzeasca toti si sa intre in mood de turneu.”

Octavian Manda

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI