Werty

BOOTCAMP ONETAP

OneTap Gaming intra in bootcamp timp de 3 luni după calificarea la IESF

OneTap

OneTap Gaming intra in bootcamp timp de 3 luni după calificarea la IESF


d
232

OneTap Gaming ?? sunt echipa ce atât anul acesta cât și anul trecut au ocupat locul de reprezentantă a României, de această dată obtinând acest statut printr-o calificare din SuperBattles 2022, iar acum pretențiile acestora au crescut de asemenea dorind să aducă rezultate bune pentru reprezentativa României. Bineînțeles că odată cu anunțul făcut de către jucători care au specificat faptul că vor face parte la un bootcamp de 3 luni, au venit și părerile fanilor echipei, iar manager-ul echipei a decis să clarifice situația, cuvintele sale au fost următoarele:

“Am hotărât că a sosit timpul să facem un bootcamp mai lung pentru a rezolva toate detaliile care ne lipsesc pentru a trece la următorul nivel, să-l integrăm și pe Ciocardau în echipa, atât pe plan social cât și din punct de vedere al jocului. Urmează o perioada importantă pentru noi, playoffs în Esea Advanced, al doilea sezon din EPL, și cel mai important IESF 2022 în Bali. Vrem să profităm de acest bootcamp să jucăm meciurile de aici, pentru că avem o sinergie diferită atunci când suntem toți în același loc, atât la bootcamp cât și la LAN. Vrem să dezvoltăm și ideea clasică de bootcamp pe care am abordat-o până acum, și am construit un bootcamp facility, cu sală de conferință, sală de ședință și multe alte lucruri pe care o să le prezentăm public cât de curând, bootcampul o să dureze aproximativ 2 luni, cu o pauză în care fiecare o să meargă acasă, dar înainte de IESF cu siguranță o să plecăm toți de aici. La IESF nu vreau să mă pronunț de pe acum, încă nu se știu toate echipele, dar fiind un prizepool destul de mare o să avem o concurență destul de aprigă, în principal rivalii noștrii față de care vrem să ne luăm revanșa, Macedonia(BlueJays). Nu vreau să pun presiune sau să le dăm un target anume dar o să venim acasă cu o medalie.” – Roland, Manager OneTap Gaming

Cele mai recente rezultate ale celor de la OneTap Gaming

OneTap Gaming ?? au avut de trecut prin multe momente importante de a lungul acestui an, inclusiv schimbările de jucători cu care nu eram obișnuiți în fața imaginii celor de la OneTap, dar transferul lui Păun “ADRON” Roberto la KTRL ?? a provocat o mică perioada de schimbări pentru OneTap, dar totuși aceștia au reușit să finalizeze un line-up care a obținut rezultate puternice În SuperBattles 2022, Esea Advanced, IEM Rio Qualifiers, CCT Series, ROPL Stars și multe alte competiții la nivel internațional. Line-up-ul ce este acum în pregătirea de a participa la IESF World Championship 14th Edition arată astfel:

OneTap Gaming ??

  • Gheorghiță-Florin ‘GEOHYPE’ Solovăstru ??
  • Cătălin-George ‘swiiffter’ Florea ??
  • Cristi ‘smekk-‘ Flutur ??
  • Mădălin-Andrei ‘MoDo’ Mirea ??
  • Daniel-Cătălin ‘Ciocardau’ Purice ??

OneTap totuși nu trec acum chiar printr-o perioadă complet liberă pentru ei urmând Esea Advanced play-offs și Jaxi Balkan League care sunt pentru moment cele mai importante competiții prin care vor trece jucătorii din Satu Mare, așa ca aceasta perioada de 3 luni va fi una vitala pentru echipa noastra si speram ca avantajele Bootcamp-ului sa se simta la IESF.

Sursa: OneTap Gaming

Redactor: sudicsgo

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI