Werty

ONETAP_BOOTCAMP_2

OneTap anunță primul bootcamp din 2022

OneTap 1

OneTap anunță primul bootcamp din 2022


Primul bootcamp din noua casă OneTap Gaming

Echipa de CS:GO a organizației OneTap se va reuni în data de 1 februarie la noua lor casă de gaming pentru primul bootcamp din anul 2022. Jucătorii OneTap nu sunt la prima experiență de acest fel, însă, în dățile precedente, echipa s-a reîntregit la sala de gaming a organizației, care se află în Satu Mare.

OneTap anunt bootcamp

OneTap au declarat:

Anul acesta vrem sa incepem in forta, cu programul competitional incarcat ce urmeaza am decis sa organizam si primul bootcamp al acestui an, la noua noastra casa de gaming pe care o pregatim de ceva timp si am reusit sa punem si in aplicare ideile. Bootcamp-ul o sa inceapa pe data de 1 Februarie, nu ne-am gandit cat timp o sa dureze, sper sa fie cel mai bine pregatit din punct de vedere organizatoric si sa ii ajute pe baieti sa aiba o performanta cat mai buna la toate truneele unde o sa jucam.

Va invitam sa ne urmariti pe retele de social media si pe canalul de youtube unde o sa vedeti turul casei, sa vedeti cum se pregatesc baietii nostri si sa stati aproape de noi

-Conducerea OneTap

Lineup-ul echipei, neschimbat de cinci luni

Ultima modificare din lineup-ul echipei s-a produs la sfârșitul lunii august a anului trecut, atunci când ADRON i-a luat locul lui RoberttMP. Așadar, jucătorii care vor lua parte la acest bootcamp sunt:

?? Gheorghiță-Florin „GEOHYPE” Solovăstru
?? Roberto „ADRON” Păun
?? Cristi „smekk-” Flutur
?? Cătălin-George „swiiffter” Florea
?? Mădălin-Andrei „MoDo” Mirea
?? Ioan-Alexandru „starkiller” Neacșu (COACH)

Sursă: instagram.com/onetapgaming.gg

Redactor: Andrei Toader

jesemE

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI