Werty

Cum va arăta turneul pentru echipa lui Regali

OG Esports sunt invitați într-un concurs de 250.000$

OG Esports 🇪🇺 vor fi participanți în mai multe concursuri odată cu schimbarea pe CS2, așadar urmează pentru ei o perioadă încărcată. Acest lucru este unul îmbucurător și sperăm că echipa lui Regali să poată avansa cât mai mult în această perioada de start pentru a reveni în TOPOG Esports 🇪🇺 au primit o nouă invitație pentru un concurs de 250.000$ numit Roobet Cup 2023, concurs în care au mai participat precedent.

image 6

Cum va arăta turneul pentru echipa lui Regali

Având în vedere că Roobet Cup 2023 va începe în 25 octombrie, mai avem de așteptat până la dezvăluirea detaliilor cu adevărat importante în soarta turneului. Până în acest moment știm că 13 din cele 16 echipe invitate sunt deja confirmate, iar OG Esports 🇪🇺 este printre ele, fiind a doua cel mai prost cotată din concurs cu locul 39 mondial.

image 7

Faptul că restul echipelor sunt mai bine clasate nu este un lucru care să îi sperie pe Regali și coechipierii săi, deoarece știm de ce sunt în stare aceștia. Un alt aspect important este că turneul e împărțit în 4 grupe a câte 4 echipe fiecare, dintre care se vor califica 8 formații mai departe în Playoffs

image 8

Având în vedere că nu sunt toate echipele confirmate încă, nu putem știi cu cine se vor duela OG Esports 🇪🇺 în drumul către Playoffs, dar nu putem decât să sperăm că echipa internațională va aduce rezultate mari. Acest turneu se va desfășura și după BLAST Premier Fall Showdown și alte zile libere care le vor permite celor de la OG Esports 🇪🇺 să se antreneze și pregătească pentru acest concurs.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI