Werty

OG Esports sunt invitați în CCT North Europe Series 8 Playoffs

OG Esports sunt invitați în CCT North Europe Series 8 Playoffs

CCT North Europe Series 8 a fost un concurs unde participarea echipelor sau a jucătorilor români nu a fost chiar la fel de mare precum în alte turnee ale acelorași organizatori. Totuși, pe parcursul Swiss Stage-ului i-am putut urmării pe cei de la Team Falcons 🇸🇦 care au reușit să se și califice mai departe în Playoffs. Acum, lista celor 8 echipe de top invitate direct a fost dezvăluită, iar, din fericire, încă un român a apărut în concurs.

Playoffs

OG Esports 🇪🇺 sunt în acest moment cea de a patra echipă din punct de vedere al Ranking-ului, așadar, după invite-ul primit, echipa lui Regali are șanse reale de a ajunge destul de departe, mai ales având în vedere că au avut timp de pregătire. Activitatea celor de la OG Esports 🇪🇺 a fost una scăzută în ultimul timp, jucând doar 4 meciuri pe parcursul unei luni de zile, acest lucru însemnând că timpul pe care l-au avut pentru evoluarea pe Counter-Strike 2 a fost mai ridicat decât cel al altor echipe prezente.

image 34

Echipa lui Regali va debuta în acest concurs luni, 23 octombrie, de la ora 17:00 împotriva polonezilor de la Anonymo 🇵🇱. Adversarii celor de la OG Esports 🇪🇺 s-au calificat cu scorul de 3-1 din Swiss Stage, așadar nu va fi chiar cel mai ușor adversar, dar meciul este unul destul de accesibil pentru românul nostru.

image 35

OG Esports 🇪🇺 se află la ora actuală pe locul 34 mondial, în timp ce Anonymo 🇵🇱 se așază pe locul 62, iar echipa lui Regali poate fi foarte imprevizibilă, deoarece nu i-am văzut încă pe CS2. Acesta poate fi reset-ul perfect pentru ei, având în vedere că forma de pe finalul sezonului de CS:GO nu a fost una chiar perfectă.

De partea cealaltă, îi avem pe Team Falcons 🇸🇦, echipă care a trecut și ea prin lupta din Swiss Stage și a reușit să treacă mai departe cu un scor de 3-2, la limită. Din păcate, echipa lui lauNX va avea un duel foarte complicat de dus în prima rundă de Playoffs, deoarece îi vor întâlni pe polonezii de la 9INE 🇵🇱, clasați pe locul 19 în lume și pe locul 1 în acest concurs. Meciul se va juca tot luni, de la ora 14:00.

image 36

Cei de la 9INE 🇵🇱 au câștigat 3 din ultimele 5 meciuri jucate, în timp ce Falcons 🇸🇦 trec printr-o perioadă mai grea, câștigând doar unul din ultimele 5 meciuri. Cu toate acestea, șansele lui lauNX și ale echipei sale rămân vii, iar fiecare turneu este o șansă de revenire pentru echipa internațională, inclusiv acesta.

image 37

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI