Werty

OG Esports și Movistar Riders sunt eliminate din BLAST Premier Fall Showdown

OG Esports și Movistar Riders sunt eliminate din BLAST Premier Fall Showdown

A venit timpul pentru o altă competiție a celor de la BLAST Circuit unde au fost doi jucători români care să ne reprezinte steagul. OG Esports 🇪🇺 și Regali au ajuns în acest concurs după ce au căzut din Fall Groups și au venit să lupte pentru un loc în finale. De partea cealaltă, Movistar Riders 🇪🇸 au ajuns aici prin calificări, mai exact o secțiune special organizată pentru echipele din peninsula Iberică, printre care și Spania, iar echipa lui AdamS a fost favorită la calificare.

Cum au fost eliminați românii

Jucătorii români au avut și ghinion în ceea ce privește tragerea meciurilor la sorți, aceștia fiind nevoiți să se dueleze cu câțiva dintre favoriți. Movistar Riders 🇪🇸 i-au întâlnit pe Cloud9 🇷🇺, una dintre echipele care este așteptată în Fall Finals, în timp ce OG Esports 🇪🇺 au avut un meci și mai greu cu cei de la G2 Esports 🇪🇺, actuala favorită pentru calificare. AdamS și echipa sa s-au ținut bine pe picioare, dar, din păcate, nu s-au ținut atât de bine încât să și câștige meciul sau să le pună mari probleme adversarilor ruși. Meciul acestora a arătat astfel:

  • Adam ‘adamS’ Marian 🇷🇴
  • Tiago ‘JUST’ Moura 🇵🇹
  • Alejandro ‘alex’ Masanet 🇪🇸
  • Alejandro ‘mopoz’ Fernández-Quejo Cano 🇪🇸
  • Antonio ‘Martinez’ Martinez 🇪🇸
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Movistar Riders 🇪🇸 vs Cloud9 🇷🇺
Movistar Riders 🇪🇸 vs Cloud9 🇷🇺
QuarterfinalsAncient
Inferno
1116
716
Cloud9 🇷🇺
Cloud9 🇷🇺

OG Esports 🇪🇺 au opus rezistență ceva mai bine celor de la G2 Esports 🇪🇺, dar nici de această dată nu a fost îndeajuns cât să aducă o victorie pentru un jucător român. Regali și echipa sa au câștigat map pick-ul celor de la G2 🇪🇺, dar pe decider povestea s-a încheiat, așadar și al doilea jucător român a fost eliminat. Iată cum a arătat meciul:

  • Iulian “Regali” Harjău 🇷🇴
  • Nemanja “nexa” Isaković 🇷🇸
  • Dion “FASHR” Derksen 🇳🇱
  • Nils “k1to” Gruhne 🇩🇪
  • Maciej “F1KU” Miklas 🇵🇱
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
OG Esports 🇪🇺 vs G2 Esports 🇪🇺
OG Esports 🇪🇺
vs G2 Esports 🇪🇺
OG Esports 🇪🇺 vs G2 Esports 🇪🇺
QuarterfinalsMirage
Ancient
Inferno
1116
1613
716
G2 Esports 🇪🇺
OG Esports 🇪🇺
G2 Esports 🇪🇺

Astfel, singurul jucător român pe care îl vom urmări pe scenă BLAST Premier Fall Finals va fi iM, alături de NAVI 🇺🇦. Cele două echipe mai au, totuși, șanse pentru a se integra complet în acest circuit, până la dispariția să din anul 2025, conform VALVE.

image 14

Acesta a fost și modul în care Movistar Riders 🇪🇸 și OG Esports 🇪🇺 și-au încheiat aventura în CS:GO, având în vedere că acesta a fost unul dintre ultimele concursuri în care fostul joc a mai fost folosit. Rămâne de văzut cum se vor integra românii în noul joc, dar vom mai avea de așteptat până să îi vedem pe OG Esports 🇪🇺, în timp ce Movistar Riders 🇪🇸 sunt deja integraliști într-un turneu de CS2 unde au și debutat recent.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI