Werty

OG Esports și KOI sunt eliminate din CCT Season 2 Europe Series 1

OG Esports și KOI sunt eliminate din CCT Season 2 Europe Series 1

Finalul lunii aprilie a însemnat începutul unui nou sezon de CCT în Europa, organizatorii lăsându-se așteptați și terminându-și seriile de turnee de anul trecut chiar pe parcursul lunilor precedente. Evident, doar numele competiției s-a schimbat, dar echipele cu români au rămas incluse în schemă de către organizatori. Primul nume la care ne putem gândi este chiar Nexus Gaming 🇷🇴, organizația românească neavând chiar cea mai bună prestație în acest concurs, fiind eliminați din Swiss Stage cu scorul de 0-3.

image 16

Chiar dacă Nexus 🇷🇴 nu au început prea bine acest sezon, ei au fost invitați și în cel de al doilea concurs organizat de CCT, așadar șansele lor continuă să crească, iar cu timpul românii noștri își vor reveni. De partea cealaltă, OG Esports 🇩🇰 și KOI 🇪🇸 sunt două nume mari care duc câte un jucător român pe scenele mari, astfel așteptările de la ele erau ceva mai mari, fiind invitate direct în Playoffs, atât în acest concurs, cât și în cel de al doilea.

Pe hârtie, echipele lui MoDo și AdamS nu păreau să aibă adversare atât de grele, ele fiind și printre cele mai bine cotate formații din întregul concurs. KOI 🇪🇸 au fost repartizați într-un duel cu cei de la Zero Tenacity 🇧🇦 care, deși sunt într-o forma destul de bună, nu ar fi trebuit să le pună prea multe probleme spaniolilor. Din păcate, lucrurile nu au stat așa cum spuneau cotele, iar echipa din Bosnia a reușit să se impună în două rânduri pe Ancient, respectiv Nuke, astfel eliminând echipa lui AdamS încă din prima rundă de Playoffs. Iată cum a arătat meciul:

Movistar KOI 🇪🇸

  • Adam ‘adamS’ Marian 🇷🇴
  • Tiago ‘JUST’ Moura 🇵🇹
  • Renato ‘stadodo’ Gonçalves 🇵🇹
  • Alejandro ‘mopoz’ Fernández-Quejo Cano 🇪🇸
  • David ‘dav1g’ Granado Bermudo 🇪🇸
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
KOI Esports 🇪🇸 vs Zero Tenacity 🇧🇦
KOI Esports 🇪🇸 vs Zero Tenacity 🇧🇦
Round of 16Ancient
Nuke
1113
1113
Zero Tenacity 🇧🇦
Zero Tenacity 🇧🇦

După surpriza total neașteptată făcută de cei de la Zero Tenacity 🇧🇦, MoDo și OG Esports 🇩🇰 au rămas singurii care mai puteau duce steagul României mai departe. Meciul împotriva celor de la Insilio 🇷🇺 a început mult mai bine, echipa românului nostru câștigând prima hartă, dar, din păcate, nu a fost de ajuns. Insilio 🇷🇺 au revenit foarte rapid în meci câștigând cea de a doua hartă, iar Decider-ul a mers tot în direcția echipei din Rusia, astfel OG Esports 🇩🇰 urmând pașii celor de la KOI 🇪🇸 și fiind eliminați încă din Round of 16.

OG Esports 🇩🇰

  • Iulian ‘regali’ Harjău 🇷🇴
  • Nils ‘k1to’ Gruhne 🇩🇪
  • Maciej ‘F1KU’ Miklas 🇵🇱
  • Bram ‘Nexius’ Campana 🇧🇪
  • Nikita ‘HeavyGod’ Martynenko 🇮🇱
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
OG Esports 🇩🇰 vs Insilio 🇷🇺
OG Esports 🇩🇰 vs Insilio 🇷🇺
OG Esports 🇩🇰 vs Insilio 🇷🇺
Round of 16Anubis
Vertigo
Ancient
139
1113
713
OG Esports 🇩🇰
Insilio 🇷🇺
Insilio 🇷🇺

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI