Werty

OG Esports se despart de încă un jucător important

OG Esports se despart de încă un jucător important

În urmă cu mai bine de o săptămână, cei de la OG Esports 🇪🇺 au dezvăluit faptul că FASHR va fi mutat pe banca de rezerve a echipei, lăsând un loc liber pentru un nou jucător care să ajute echipa să se ridice într-un alt mod. Această schimbare a fost una total neprevăzută, dar a făcut și loc pentru cea de a doua schimbare pe care echipa lui Regali urma să o concretizeze.

Cine a plecat

Vorbind despre această schimbare, nu putem spune că suntem la fel de surprinși precum când a plecat FASHR, deoarece insiderii scenei și alți oameni de pe Twitter deja vorbeau despre acest transfer, iar finalizarea și anunțarea lui erau doar chestiuni de timp.

image 12

Așa cum se poate observa și în poza de mai sus, extrasă de pe cunoscutul site HLTV.org, este vorba de In-Game Leader-ul Nexa care urma să revină la G2 Esports 🇪🇺. Jucătorul sârb a părăsit organizația în luna ianuarie a anului 2022 pentru a semna cu OG Esports 🇪🇺, un proiect care era total diferit față de cum este acum. La aproape 2 ani distanță, se pare că Nexa decide să revină alături de prietenii săi balcani, Niko și Hunter, lăsând încă o gaură în line-up-ul imperfect al celor de la OG Esports 🇪🇺.

image 13

Viitorul celor de la OG Esports

Încă nu se știe ce plănuiește echipa lui Regali, deoarece totul se întâmplă în umbră, dar este clar că au planuri destul de mari, deoarece schimbarea IGL-ului reprezintă o modificare uriașă într-o echipă. Un lucru pe care trebuie să îl luăm în calcul este că OG Esports 🇪🇺 nu vor avea o viață chiar atât de ușoară pe piața de transferuri, deoarece mai sunt echipe cu posibilități imense precum Team Falcons 🇸🇦, Heroic 🇩🇰 sau Fnatic 🇪🇺 care caută să își completeze și ele line-up-urile.

Pentru OG Esports 🇪🇺 această perioadă de reconstrucție nu poate dura prea mult, deoarece echipa internațională a fost invitată în Sky Championship 5.0. Acesta este un LAN care se va juca în Mumbai, India din data de 1 decembrie, iar până atunci OG Esports 🇪🇺 sunt nevoiți să afișeze un line-up pentru participare.

image 14

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI