Werty

OG Esports se despart de cel mai longeviv om din echipă

OG Esports se despart de cel mai longeviv om din echipă

Anul 2023 a fost unul destul de greu pentru cei de la OG Esports 🇩🇰. Deși a fost anul în care Regali s-a alăturat echipei internaționale, formațiile acestora păreau pur și simplu să nu funcționeze, astfel încercând mereu să schimbe câte ceva pentru a îmbunătăți starea echipei. Drept dovadă, de la crearea noului line-up cei de la OG Esports 🇩🇰 nu s-au clasat mai sus de locul 23 și se află la ora actuală pe locul 37 în lume.

image 54

Luând în calcul aceste probleme prin care echipa a trecut, mai multe schimbări au fost făcute până la intrarea în acest nou sezon. Momentan, pare că cei de la OG Esports 🇩🇰  au găsit o formulă relativ funcțională, deoarece au reușit calificarea la RMR, dar au eșuat total în BLAST Premier Spring Groups.

În ultimele zile au început să se învârtă mai multe zvonuri și leak-uri în jurul lui Casper “Ruggah” Due, coach-ul echipei, conform cărora danezul ar urma să nu își prelungească contractul deîndată ce acesta expiră.

Câteva zile mai târziu după toate aceste zvonuri, cei de la HLTV au confirmat mutarea și au adăugat un detaliu extrem de important. Ruggah se pare că s-ar fi înțeles cu cei de la Astralis 🇩🇰 pentru a semna cu ei imediat cum contractul sau cu OG Esports 🇩🇰 expiră.

image 55

În aceeași zi cu raportul celor de la HLTV, atât OG Esports 🇩🇰, cât și cei de la Astralis 🇩🇰 au ieșit public cu statement-uri diferite legate de coach-ul danez, astfel oficializând mutarea care urma să aibă loc după finalizarea BLAST Premier Spring Groups.

Deși Ruggah este deja sub contract cu cei de la Astralis 🇩🇰, există și o înțelegere conform căreia acesta va rămâne pe banca celor de la OG Esports 🇩🇰 prin aventura lor de la RMR, respectiv pentru Major.

Cu siguranță, pentru echipă este o pierdere mare și o lovitură primită de la cel mai loial om al lor de până acum. Ruggah a petrecut în echipă 1456 de zile, datând astfel din luna ianuarie a anului 2020. În tot acest timp coach-ul danez a trecut pe la două Major-uri, a ocupat locuri decente în seriile BLAST și a dus OG Esports 🇩🇰 cât de sus cu putință.

image 56

Cu siguranță organizația daneză are deja ceva planificat pentru înlocuirea coach-ului, iar aceștia ar trebui să se miște destul de repede. Sezonul a început deja, iar asupra celor de la OG Esports 🇩🇰 urmează să se răstoarne o avalanșă de șanse și de turnee în care trebuie să facă figură frumoasă.

image 57

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI