Werty

OG Esports părăsesc BLAST Premier Fall Groups 2023

OG Esports părăsesc BLAST Premier Fall Groups 2023

Astăzi avem ocazia de a ne concentra doar pe una dintre echipele cu români din BLAST Premier Fall Groups 2023, deoarece OG Esports 🇪🇺 au jucat un meci foarte important pentru parcursul lor în acest concurs. Știm deja faptul că echipa lui Regali a ajuns în Knockout Stage după ce a fost învinsă de două ori în faza grupelor, așadar urmează să vedem și ce au obținut din această stagiune finală a turneului.

Knockout Stage

Așa cum OG Esports 🇪🇺 au ocupat locul 4 în grupa C, urma ca echipa lui Regali să întâlnească locul 3 din grupa B, mai exact pe BIG 🇩🇪, o echipă care a fost trimisă aici chiar de către iM și NAVI 🇺🇦. Părea să fie primul meci echilibrat de care OG Esports 🇪🇺 aveau parte, întrucât cele împotriva G2 🇪🇺 sau FaZe 🇪🇺 au fost meciuri pierdute destul de categoric. Speculațiile s-au adeverit, iar meciul s-a întins pe trei hărți, dar, din păcate, echipa câștigătoare nu a fost cine ne doream noi, așadar OG Esports 🇪🇺 au părăsit grupele BLAST pentru toamnă. Line-up-ul și meciul echipei lui Regali au arătat astfel:

  • Iulian “Regali” Harjău 🇷🇴
  • Nemanja “nexa” Isaković 🇷🇸
  • Dion “FASHR” Derksen 🇳🇱
  • Nils “k1to” Gruhne 🇩🇪
  • Maciej “F1KU” Miklas 🇵🇱
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
OG Esports 🇪🇺 vs BIG 🇩🇪
OG Esports 🇪🇺 vs BIG 🇩🇪
OG Esports 🇪🇺 vs BIG 🇩🇪
Knockout Stage
Round I
Mirage
Overpass
Ancient
1611
1316
1116
OG Esports 🇪🇺
BIG 🇩🇪
BIG 🇩🇪

Fall Showdown

Chiar dacă OG Esports 🇪🇺 au fost învinși, nu vor fi excluși din circuitul BLAST pentru acest sezon, deoarece Fall Showdown-ul vine în ajutorul lor. Aceasta este o competiție pentru mai multe echipe care nu au putut obține un loc în Fall Finals sau echipe care nu au fost invitate în grupe, dar vor primi, totuși, o șansă. Lista echipelor conține un număr de 6 formații ce vor veni din Fall Groups și alte 10 care urmează să fie invitate. Turneul se va desfășura între 4 și 8 octombrie, iar echipa de pe locul 1 se va așeza și ea în BLAST Premier Fall Finals 2023.

image 36

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI