Werty

OG Esports anunță prima schimbare din acest sezon

OG Esports anunță prima schimbare din acest sezon

Regali este jucătorul român care face parte din echipa OG Esports 🇪🇺 încă de la sfârșitul lunii iunie, atunci când organizația a decis că trebuie să schimbe câteva piese din echipă pentru a regăsi succesul. Acest plan a părut unul cu foarte mult potențial, aducându-i pe k1to si FASHR, pe lângă jucătorul nostru român, dar echipa nu prea a avansat. Acum, aproape 5 luni mai târziu, OG Esports 🇪🇺 decid să aducă noi schimbări.

Cine a plecat

Ieri, 14 noiembrie, OG Esports 🇪🇺 au anunțat despărțirea de unul dintre jucătorii care au venit chiar în vară, mai exact FASHR. Motivele sunt încă necunoscute, acestea nefiind confirmate de nicio sursă, nici măcar de organizație. Un lucru pe care îl știm sigur este că performanțele individuale nu au cauzat această schimbare, deoarece FASHR are un Rating de 1.02 de la intrarea în echipă, fiind al doilea cel mai mare Rating din echipă, puțin sub jucătorul nostru român, Regali.

image 8

Motivul rămâne, probabil, lipsa de performanță a echipei, iar FASHR a avut ghinionul de a fi jucătorul care să poată fi cel mai ușor schimbat, cei de la OG Esports 🇪🇺 având un plan deja făcut cel mai probabil. Rămâne de văzut ce jucător vor putea procura internaționalii după toate aceste schimbări care sunt în plină desfășurare în scenă. OG Esports 🇪🇺 se clasează acum pe locul 33 în lume, rezultat puțin dezamăgitor.

image 9

Ce urmează pentru OG Esports

Un prim lucru care trebuie clarificat despre OG Esports 🇪🇺 este că Regali, sniper-ul echipei, se află în cel mai mic pericol, luând în calcul că este un jucător care a fost foarte dorit de către organizație și, de asemenea, a pus rezultate individuale foarte bune pe masă. Construcția echipei nu l-a ajutat să atingă cifrele pe care le putea ajunge, dar această schimbare poate aduce prosperitate pentru echipă și pentru jucătorul nostru român.

image 10

Momentan nu se știe ce urmează, mai ales deoarece Nexa, IGL-ul echipei, este în discuții pentru o revenire la G2 🇪🇺, în locul lui Jks, așadar OG Esports 🇪🇺 se află în pericolul de a reconstrui echipa încă odată. Trebuie menționat că organizația îl are pe banca de rezerve pe Degster, un jucător foarte bun care ar putea prelua rolul de Secondary AWPER pentru o perioadă.

OG Esports 🇪🇺 au destul timp să își completeze line-up-ul, mai exact până pe data de 1 decembrie când trebuie să aibă 5 jucători activi pentru a participa în Skyesports Championship 5.0 unde au fost invitați. Turneul pune la bătaie 100.000$ pentru 4 echipe care se vor lupta pe pe LAN în MumbaiIndia, așadar ar fi un turneu important pentru echipa lui Regali și cam singurul din această perioadă.

image 11

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI