Werty

OFICIAL: Zonic și Lars Robl devin parte din organizația Falcons

OFICIAL: Zonic și Lars Robl devin parte din organizația Falcons

Încă de la startul competițiilor de Counter-Strike 2, mai multe zvonuri legate de Falcons 🇸🇦 au început să răsară, în legătură cu transferurile pe care le plănuiesc. Fondatorii arabi au stabilit faptul că ar dori să își înceapă invesțiile încă de pe 1 noiembrie când Zonic și Lars Robl ar fi rămas fără contracte la Vitality 🇫🇷, liderul mondial în acea perioadă.

Zonic și Lars Robl la Falcons

Zvonurile au fost confirmate de mai multe ori până la anunțul oficial, inclusiv de către surse cunoscute precum HLTV sau Dust2.dk, dar și alți jurnaliști de pe Twitter care se ocupă cu leak-uri. Astfel, imediat cum contractele celor doi danezi au expirat, aceștia s-au despărțit de organizația Vitality 🇫🇷 și au fost anunțați la Falcons 🇸🇦.

Acest anunț este unul imens, iar acum echipa de Tier 2 are ocazia perfectă de a ajunge în TOP într-un timp destul de scurt. Zonic a declarat pe contul sau de Twitter că aceasta este o nouă provocare, iar ambițiile sunt mari, dar este pregătit să transforme Falcons 🇸🇦 într-o echipă de speriat.

Ce se va întâmpla cu Falcons

Știm deja de ceva timp faptul că Zonic și Lars vor avea un buget nelimitat, conform fondatorilor arabi, așadar am putea asista la câteva mișcări uriașe din partea acestora. După mai multe oferte făcute de către Falcons 🇸🇦 către jucători precum M0nesy și Twistzz care au fost refuzate, se pare că Magisk, fost coleg al lui Zonic timp de mai bine de 5 ani ar urma să facă parte din echipa internațională. 

image

Informațiile nu sunt foarte clare încă, așadar nu știm pe cine ar urma Magisk să înlocuiască și ce rol va îndeplini în noua sa echipă. Cu siguranță, Zonic și Lars au o viziune foarte clară în legătură cu modul în care va arăta formația clasată pe locul 46 în lume la ora actuală.

image 1

Trebuie luat în calcul și faptul că mulți dintre jucătorii de top refuză deja oferte de la Zonic și patronii echipei, iar acest lucru limitează puțin posibilitățile echipei, deși bugetul este, cu siguranță, unul foarte adânc. Un lucru important ar fi că lauNX să se regăsească in planurile coach-ului danez. Românul nostru are foarte mult potențial, iar Zonic ar fi persoana potrivită care să îl ajute să îl valorifice, să sperăm că acesta îl are planurile sale pe lauNX și că jucătorul va putea crește mai mult ca niciodată sub aripa legendarului antrenor.

image 2

Acesta este doar începutul, iar mai multe informații urmează să fie dezvăluite cu timpul, deoarece și Zonic are nevoie de timp să se așeze și să își concretizeze planul pe hârtie. Cel mai probabil, perioada în care Falcons 🇸🇦 vor exploda pe piața de transferuri va fi în vacanța de Crăciun când turneele vor fi inactive, iar toate echipele caută să schimbe tacticile după lansarea noului joc. Să nu uităm că jucători precum S1mpleDegstersh1roCadian și multe alte legende sunt libere de contract.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI