Werty

Thumbnail Articol Odoamne Lower Bracket SeasonFinals 2023

Odoamne trimis în Lower Bracket

Andrei ”Odoamne” Pascu 🇷🇴 a pierdut meciul de debut în LEC Season Finals. Acesta mai are încă o șansă săptămâna viitoare.

Excel au pierdut cu 3-0 contra MAD Lions, într-un duel care a fost echilibrat în primele 2 meciuri. MAD Lions reușesc astfel calificarea la Worlds, în timp ce echipa lui Odoamne mai trebuie să aștepte o săptămână. În celălalt meci, G2 Esports câștigă cu 3-1 contra Team BDS și se califică la Worlds.

Iată cum arată Bracket-ul din LEC Season Finals:

LEC Bracket W2 SeasonFinals 2023

Ultima șansă

Odoamne îi va înfrunta pe cei de la Fnatic în Lower Bracket. Dacă câștigă, are șanse în continuare să ajungă la Worlds. Meciul dintre Excel și Fnatic va avea loc duminică, 27 august.

Format LEC Season Finals

6 echipe se duelează pentru titlul de cea mai bună echipă din LEC a anului 2023, dar și pentru o calificare la Worlds într-un Double Elimination Bracket, în care toate meciurile sunt Best of 5. Din aceste 6 echipe, primele 3 se califică direct la Worlds, în timp ce a 4-a cea mai bună echipă va juca într-un Best of 5 contra locul 4 din LCS, Golden Guardians 🇺🇸, pentru un loc în faza de Play-in de la Worlds. Acest Best of 5 contra Golden Guardians 🇺🇸 va avea loc în Seoul, Coreea de Sud 🇰🇷, pe data de 9 octombrie.

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI