Werty

THUMBNAIL Odoamne calificare Worlds 2022

ODOAMNE SE CALIFICĂ LA WORLDS! Ce au făcut Rogue în prima rundă din Playoffs

LEC Logo
RGE Odoamne 2021 Split 1
Rogue Logo 2021

ODOAMNE SE CALIFICĂ LA WORLDS!

Ce au făcut Rogue în prima rundă din Playoffs


d
232

Playoffs LEC

LEC Logo

Semifinala Upper Bracket

Rogue vs MAD Lions

Rogue Logo 2021

Game 1

Începutul primului joc a fost echilibrat, trupa lui Odoamne fiind echipa cu avantaj la gold. MAD Lions reduc din deficit printr-un teamfight câștigat la Herald în minutul 15, și intră în controlul meciului. Rogue nu reușesc să câștige vreun teamfight, MAD Lions avea întotdeauna un răspuns pentru agresivitatea echipei lui Odoamne. Rogue nu reușesc decât să prelungească meciul, și pierd primul joc în 36 de minute.

Game 2

În al 2-lea meci, Rogue au fost din nou în avantaj în Early game, dar de data aceasta nu i-au lăsat pe MAD Lions să reintre în meci. Adversarii echipei lui Odoamne nu se lasă bătuți, fiind agresivi să găsească o oportunitate bună de a câștiga un teamfight pentru a întoarce partida în favoarea lor. În minutul 28, MAD Lions fac Baronul, dar Rogue fac 4 kill-uri și anulează oportunitatea celor de la MAD Lions de a echilibra meciul. Rogue închid meciul în 36 de minute cu un pentakill făcut de AD-Carry-ul grec, Comp și egalează scorul la general.

Game 3

Partida cu numărul 3 a început prost pentru Rogue, MAD Lions având un avantaj considerabil după Early game. Deși numărul de kill-uri era apropiat, MAD Lions au avut un avantaj de 5k gold lead în minutul 20. În minutul 29, are loc un teamfight la dragon, iar Odoamne și coechipierii săi sunt nimiciți de MAD Lions, iar aceștia din urmă câștigă meciul câteva secunde mai încolo.

Game 4

Al 4-lea joc a început din nou bine pentru MAD Lions, care după 12 minute aveau avantaj de 3k gold. În minutul 14, Rogue au parte de teamfight-ul perfect în jungla lor și îi omoară pe toți membri echipei adverse. Din acel moment, echipa lui Odoamne și-au recăpătat încrederea și câștigau orice luptă pe care o începeau. Rogue câștigă jocul în 27 de minute, fără ca MAD Lions să mai fi făcut vreun kill din minutul 14 și trimit partida în Game 5.

Game 5

Ultimul meci a început cum nu se putea mai bine pentru Rogue. MAD Lions vroiau să-i facă gank pe Top lane lui Odoamne în minutul 3, dar Malrang, Jungler-ul celor de la Rogue, era în apropiere și MAD Lions pierd 3 membri, punându-i pe Rogue într-un avantaj considerabil. Adversarii echipei lui Odoamne au forțat lupte după lupte, dar Rogue aveau mereu răspunsul potrivit, nimicind orice încercare de echilibrare a meciului din partea celor de la MAD Lions. În minutul 23, MAD Lions au un engage perfect și fac 2 kill-uri importante și un dragon, prelungind astfel meciul. 2 minute mai târziu, Rogue pierde un alt fight pe Mid lane, iar MAD Lions dețin pentru prima dată în această partidă avantaj la gold.

În minutul 29, Rogue forțează Baronul și îl obțin, reușind să facă 2 kill-uri în timp ce se retrăgeau, pierzând doar un singur membru. În minutul 34, echipa lui Odoamne fac 2 kill-uri importante, iar pe urmă obțin Ocean Soul-ul, un obiectiv care le aduce un avantaj considerabil pentru câștigarea partidei. În minutul 41, Rogue reușesc un kill crucial pe Nisqy, mid-ul celor de la MAD Lions, și încep dragonul Elder. Odoamne are un engage superb pe Gnar și Rogue îl omoară pe Unforgiven, AD-Carry-ul advers, iar acest lucru oferă cale liberă trupei lui Odoamne să facă dragonul Elder și Baronul fără să fie contestați. Cu toate aceste obiective puternice în favoarea celor de la Rogue, ei câștigă meciul după 44 de minute și se califică la Worlds din această toamnă.

Iată care au fost scorurile lui Odoamne:

Kills/Deaths/Assists (KDA)
  • Game 1: 1/5/4 | Odoamne a jucat Renekton
  • Game 2: 6/2/6 | Odoamne a jucat Renekton
  • Game 3: 1/3/2 | Odoamne a jucat Renekton
  • Game 4: 3/2/10 | Odoamne a jucat Ornn
  • Game 5: 2/4/6 | Odoamne a jucat Gnar
FbHLyqnVEAA5Srq

Playoffs LEC

În prima semifinală din Upper Bracket, Rogue devine prima echipă calificată în finala Upper Bracket, după ce îi înving pe MAD Lions cu scorul de 3-2. De asemenea sunt calificați la Worlds în faza de Play-in, dar în funcție de meciurile următoare se pot califica direct în grupele principale. Aceasta este a 4-a calificare a lui Odoamne la Worlds, după ce s-a mai calificat la edițiile din 2015, 2016 și 2021.

De cealaltă parte, G2 Esports i-au bătut lejer pe Misfits Gaming cu 3-1, calificându-se mai departe în finala Upper Bracket, iar în acelaș timp, i-au calificat și pe MAD Lions la Worlds cu această victorie.

Meciul din Lower Bracket dintre Fnatic și XL a fost pe muchie de cuțit. XL avea 2-0 și erau pregătiți să câștige meciul, dar Fnatic reușește imposibilul și întoarce meciul în favoare lor, câștigând partida cu 3-2.

Săptămâna următoare, pe 3 septembrie, Rogue îi vor înfrunta pe G2 Esports în finala Upper Bracket. Dacă echipa lui Odoamne se califică în finală, ei își asigură prezența în grupele principale de la Worlds. În LEC, primele 2 echipe se califică direct în grupele principale, pe când locurile 3 și 4 se califică în faza de Play-in a turneului Worlds. De cealaltă parte a Bracket-ului, Fnatic îi vor înfrunta pe Misfits Gaming pentru ultimul loc care duce la Worlds, iar învingătoarea acestui duel, îi va înfrunta pe MAD Lions în semifinalele din Lower Bracket.

Playoffs LEC Bracket Summer 2022 part 2

Sursa : lolesports, Liquidpedia LEC, Twitter @Rogue, Twitter @LEC

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI