Werty

Thumbnail MSI 2023 Playoffs

Odoamne prezent la MSI | MAD Lions vs T1 capul de afiș din Playoffs

Faza Play-in a turneului MSI s-a încheiat, fără mari surprize. Ultimele 3 locuri care duc în Playoffs au fost obținute de cele 3 echipe favorite: G2 Esports 🇪🇺, Bilibili Gaming 🇨🇳 și Golden Guardians 🇺🇸.

Iată cum s-a desfășurat faza Play-in:

RezultatePlayIn MSI 2023

Playoffs

Andrei ”Odoamne” Pascu 🇷🇴 a fost invitat la MSI pentru a face extragerea echipelor și meciurile lor din Playoffs. Odoamne nu s-a califcat la MSI, terminând pe ultimul loc în LEC cu echipa sa, Excel Esports.

Odoamne la MSI 2023

Iată ce partide au loc în prima rundă din Upper Bracket din Playoffs:

Playoffs MSI 2023 Bracket

Echipele europene vor juca contra 2 din echipele favorite la câștigarea trofeului, ambele din LCK (Coreea de Sud). G2 Esports 🇪🇺 va avea un meci greu contra Gen.G 🇰🇷, dar ultima dată când s-au întâlnit, G2 Esports s-a impus convingător cu 3-0 în sferturile de la Worlds 2020. MAD Lions 🇪🇺 are o misiune aproape imposibilă contra T1 🇰🇷, echipa lui Lee ”Faker” Sang-hyeok 🇰🇷 – cel mai bun jucător de League of Legends din toate timpurile.

A 3-a mare favorită, JD Gaming 🇨🇳, au parte de meciuri mai ușoare până în finala Upper Bracket, aceștia vor avea un prim duel mai lejer contra Golder Guardians 🇺🇸.

Primul meci din Playoffs va avea loc marți, 9 mai, între Gen.G 🇰🇷 și G2 Esports 🇪🇺. Toate meciurile din această fază sunt Best of 5, iar jocurile se desfășoară în Londra, Marea Britanie 🇬🇧.

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI