Werty

Thumbnail Articol Odoamne pierde finala LEC Summer 2023

Odoamne pierde finala LEC Summer Split

Andrei ”Odoamne” Pascu 🇷🇴 și echipa sa, Excel Esports, au pierdut în finala LEC Summer Split contra echipei G2 Esports cu scorul de 3-0.

Odoamne și Excel au avut un parcurs senzațional până să ajungă în finală, ocupând locul 3 în sezonul regulat și câștigându-și grupa din care s-au calificat în Playoffs.

Iată cum a decurs Playoffs-ul din acest sezon de Summer:

Bracket Playoffs Summer LEC 2023

Excel au pierdut în finala Upper Bracket cu 2 la 3 contra G2 Esports, însă aceștia și-au revenit în finala Lower Bracket contra Fnatic, partidă în care Odoamne a avut o performanță de MVP.

Din păcate, echipa lui Odoamne nu a mai reușit să țină pasul cu G2 Esports în marea finală. Toate meciurile au decurs în favoarea prestigioasei echipe europene, G2 câștigând cu 3-0.

Ce urmează pentru Odoamne

Grație rezultatelor obținute în Summer Split, Excel se califică în Upper Bracket-ul din LEC Season Finals. În acest turneu, cele mai bune 6 echipe din cele 3 split-uri de LEC se vor lupta pentru cele 4 locuri care duc la Worlds 2023, dar și pentru titlul de campioana LEC pentru anul 2023.

Mai jos puteți vedea care sunt meciurile din LEC Season Finals:

LEC Season Finals Bracket

Odoamne și echipa sa îi vor înfrunta pe MAD Lions în primul meci din Upper Bracket, pe 20 august. Aceștia au nevoie de o singură victorie pentru a se califica la Worlds 2023, cel mai important turneu de League of Legends al anului. Toate meciurile sunt în format Best of 5, iar meciurile se joacă la Berlin, Germania 🇩🇪. Finala Lower Bracket și mara finală se vor juca în Montpellier, Franța 🇫🇷.

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI