Werty

Odoamne nominalizat Esports Awards 2022

Odoamne nominalizat pentru premiul de cel mai bun jucător din Esports al anului 2022

RGE Odoamne 2021 Split 2
esports awards 2021

Odoamne nominalizat pentru premiul de cel mai bun jucător din Esports al anului 2022


d
232

Gala premiilor Esports Awards

Gala premiilor Esports Awards a publicat lista finaliștilor la premiul pentru cel mai bun jucător de Esports al anului 2022, la categoria jocurilor pe calculator. Andrei “Odoamne” Pascu se află printre cei nominalizați.

Realizările lui Odoamne în 2022

În anul 2022, Odoamne a jucat pentru echipa Rogue în LEC, cea mai importantă și prestigioasă ligă europeană de League of Legends.

În sezonul de Spring Split, Odoamne și echipa sa Rogue au terminat pe locul 1 în sezonul regulat. Aceștia au ajuns până în finala Playoffs-ului, dar au pierdut contra granzilor de la G2 Esports.

În Summer Split, Odoamne a terminat sezonul regulat pe locul 3, iar în Playoffs a surprins pe toată lumea, câșitgând titlul în LEC într-o manieră dominantă, chiar în fața celor de la G2 Esports și Fnatic – cele mai prestigioase 2 echipe europene de League of Legends.

Odoamne și Rogue s-au calificat la Worlds din postura de campioni LEC. Acolo Odoamne și coechipierii săi au reușit calificarea în sferturile de finală, fiind singura echipă din emisfera vestică prezentă înafara grupelor. Din păcate, parcursul lui Odoamne s-a oprit în sferturi, pierzând contra campioanei din LPL (China), JDG Intel Esports Club.

Care sunt ceilalți jucători nominalizați la Esports Awards

Printre finaliști se mai află superstarul ucrainian Aleksandr “s1mple” Kostyliev, Russel “Twistzz” van Dulken jucători de Counter-Strike: Global Offensive, Zhang “Faith_bian” Ruida și Illya “Yatoro” Mulyarchuk de la Dota 2 sau superstarul american de la Valorant, Jaccob “yay” Whiteaker. Înafară de Odoamne, mai este nominalizat doar un singur alt jucător de League of Legends și anume sud-coreeanul Jeong “Chovy” Ji-hoon, jucătorul de Mid lane de la Gen G.

Esports PC Player of year 2022

Cum îl putem ajuta pe Odoamne

La Esports Awards contează și votul fanilor în proporție de 25%, așadar cei care doresc îl pot vota pe Odoamne aici.

Sursa: Twitter @esportsawards

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI