Werty

Thumbnail Articol Odoamne Eliminat LEC Season Finals 2023

Odoamne eliminat din LEC Season Finals

Andrei ”Odoamne” Pascu 🇷🇴 a fost eliminat din turneul LEC Season Finals. Acesta a terminat cu echipa sa pe locul 5, nereușind astfel calificarea la Worlds.

Pe 27 august a avut loc meciul decisiv între Fnatic și Excel Esports, echipa lui Odoamne 🇷🇴. Meciul a fost foarte echilibrat, ambele echipe s-au duelat intens pentru victorie.

Primul meci a fost câștigat lejer de Fnatic, iar în al 2-lea meci Odoamne 🇷🇴 a fost decisiv în victoria celor de la Excel Esports. Partida a 3-a a mers în favoarea echipei lui Odoamne 🇷🇴. Fnatic egalează meciul în jocul al 4-lea. În ultima pardidă, Excel nu reușește să țină piept celor de la Fnatic, iar echipa lui Odoamne 🇷🇴 pierde meciul cu scorul de 2-3 la general. Sezonul de League of Legends din anul 2023 s-a încheiat pentru top laner-ul român.

Iată cum arată Bracket-ul curent din LEC Season Finals:

Bracket LEC Top4 SeasonFinals 2023

LEC Season Finals

Săptămâna viitoare vor avea loc meciurile din semifinala lower bracket dintre Fnatic și Team BDS, care vor decide a 3-a echipa din LEC care merge direct la Worlds, iar pierzătoarea va juca un meci Best of 5 contra Golden Guardians 🇺🇸 pentru calificarea la Worlds. De cealaltă parte, G2 Esports îi vor înfrunta pe MAD Lions pentru un loc în marea finală LEC Season Finals.

edi2o9

COMPETITII
Momentan nu sunt competitii de afisat!
ULTIMELE STIRI