Werty

Thumbnail Articol Odoamne Eliminat LEC Season Finals 2023

Odoamne eliminat din LEC Season Finals

Andrei ”Odoamne” Pascu 🇷🇴 a fost eliminat din turneul LEC Season Finals. Acesta a terminat cu echipa sa pe locul 5, nereușind astfel calificarea la Worlds.

Pe 27 august a avut loc meciul decisiv între Fnatic și Excel Esports, echipa lui Odoamne 🇷🇴. Meciul a fost foarte echilibrat, ambele echipe s-au duelat intens pentru victorie.

Primul meci a fost câștigat lejer de Fnatic, iar în al 2-lea meci Odoamne 🇷🇴 a fost decisiv în victoria celor de la Excel Esports. Partida a 3-a a mers în favoarea echipei lui Odoamne 🇷🇴. Fnatic egalează meciul în jocul al 4-lea. În ultima pardidă, Excel nu reușește să țină piept celor de la Fnatic, iar echipa lui Odoamne 🇷🇴 pierde meciul cu scorul de 2-3 la general. Sezonul de League of Legends din anul 2023 s-a încheiat pentru top laner-ul român.

Iată cum arată Bracket-ul curent din LEC Season Finals:

Bracket LEC Top4 SeasonFinals 2023

LEC Season Finals

Săptămâna viitoare vor avea loc meciurile din semifinala lower bracket dintre Fnatic și Team BDS, care vor decide a 3-a echipa din LEC care merge direct la Worlds, iar pierzătoarea va juca un meci Best of 5 contra Golden Guardians 🇺🇸 pentru calificarea la Worlds. De cealaltă parte, G2 Esports îi vor înfrunta pe MAD Lions pentru un loc în marea finală LEC Season Finals.

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI