Werty

Untitled-1

Odiseea Romaniei de la PGL Major Stockholm 2021 incepe

Banner samsungv1 Obszar roboczy 1 1

Odiseea Romaniei de la PGL Major Stockholm 2021 incepe


Sunteti pregatiti?

PGL Major Stockholm 2021 este cel mai mare turneu de Counter Strike: Global Offensive esports al anului. 24 dintre cele mai bune din lume se vor lupta pentru titlul de campion si prize pool-ul de $2,000,000. PGL Esports, compania romaneasca, se ocupa de organizarea Major-ului de CS:GO pentru a doua oara in istorie, dupa succesul din 2017 cu PGL Major Cracovia. Competitia va fi transmisa pentru audienta din Romania de catre Werty, pe canalul sau de YouTube, cu Samsung Odyssey ca partener oficial de transmisiune.

Lupta are loc intre 26 Octombrie si 7 noiembrie

Turneul Mondial de CS:GO este prima competitie de tip Major pentru joc de mai mult de 2 ani incoace. Echipele sunt total motivate sa dea tot ce au mai bun pentru a reusi sa ridice trofeul pe data de 7 noiembrie. In acelasi timp, PGL Esports fac tot posibilul pentru a desfasura evenimentul cat mai benefic posibil pentru echipe. Este o provocare mare, deoarece PGL Major 2021 va fi primul turneu LAN de acest tier, cu mii de fani in arena dupa pandemia de COVID. PGL Esports urmaresc sa repete succesul din Cracovia din 2017 si la Stockholm, continuand Legenda cu dorinta de a-si construi propria Odisee de esports.

Si ca tot vorbim de Odiseea, trebuie sa mentionam ca Samsung Odyssey este partener al transmisiunii in limba romana a PGL Major 2021. Brand-ul aduce cea mai buna experienta in gaming pentru jucatori, cu monitoarele revolutionare Odyssey. Echipate fiind cu cele mai noi tehnologii, aducand cea mai buna curbura de pe market (1000R) si 240Hz pe display-urile QLED, monitoarele de la Samsung sunt parte din viitorul care “este si prezentul”.

Puteti gasi oferta speciala pentru monitoarele Samsung Odyssey din cadrul PGL Major 2021 aici.

Care sunt provocarile care le asteapta pe echipe in drumul spre a deveni campioni la Stockholm? Avand 24 dintre cele cele mai bune echipe din lume acolo, misiunea nu va fi usoara pentru nimeni. In primul rand, 8 Conteders si 8 Challengers se vor lupta in Noul Challangers Stage, de unde doar jumatate din participante vor avansa in New Legends Stage, unde alte 8 vechi Legende asteapta.

Apoi, din nou, top 8 echipe din cadrul Legends Stage vor trece mai departe in New Champions Stage, unde se vor in lupta in playoff pentru titlu si pentru premiul in bani. Drumul e lung, dar recompensa e pe masura. Orice echipa isi doreste un loc in finala, dar timpul va vorbi de la sine. Pentru 2 saptamani de actiune cu echipe de top tier, cu ochii intregii lumi a gamingului vor fi atintiti asupra acestora, trebuie sa urmariti competitia de la Avicii Arena, din 7 noiembrie.

Werty

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI