Werty

Infinite Echipa Noua

Noua echipa Infinite iese la iveala

INFINITE

Noua echipa Infinite iese la iveala


Desi fara anunt oficial, avem o prima privire asupra noului lot de jucatori

Asta presupune ca lineup-ul poate nu este final, poate este in probe, si mici modificari ar putea exista pana la anuntul oficial al organizatiei. Cu toate acestea, prezentul lot de jucatori arata ca o impreunare a fortelor dintre fostul line-up Infinite, cu doi jucatori ramasi, respectiv 3 jucatori de la ex-GameAgents.

Un indiciu a venit chiar ieri, 11 octombrie, de la Infinite, care anuntau pe Instagram ca au fost invitati in Ultimight Series cu premii de $10,000, cu o poza a lui Zewts.

1a701ee626e2dbdb18c9ec5d3453a0f6

Acest “leak” inainte de anuntul oficial Infinite vine pentru ca echipa este deja invitata si inscrisa in turneul PolyPlay, cu premii de $5,000, cu aceasta echipa in mod public. Turneul va incepe azi, 12 octombrie, la 17:00, deci un anunt Infinite ar fi iminent. Desi v-am mentionat, cu luarea masurilor de precautie de rigoare, inainte de un anunt oficial ca o schimbare tot ar putea sa existe, lotul de jucatori arata solid. Un alt motiv pentru care nu s-ar mai face schimbari este ca Infinite au 3 turnee importante in urmatoarele 3 zile – PolyPlay $5,000, Ultimight $10,000 si Malta Vibes Knockout Series cu $50,000 premii. Ulterior, vineri chiar ar putea juca si la IEM Winter Qualifier.

In primul rand, surpriza vine de la fostii jucatori Infinite. Zewts, care anuntase ca isi cauta noi oportunitati, a ramas, de fapt, in noua echipa, astfel luandu-i locul lui SEMINTE, despre care nu avem momentan informatii aditionale cu privire la echipa la care ar putea juca.

Ed1m ramane in line-up, probabil pe postul de capitan sau chiar si in-game-leader.

Din ex-GameAgents au venit sub blazonul Infinite ps1cho, NOR1 si habibi. Asadar, avem 3 dintre jucatori de la organizatia din Serbia. Sl3nd a decis sa joace alaturi de o echipa maghiara mai departe, in timp ce floww pare sa nu fi fost luat de coechipierii sai, intrucat doar 3 sloturi de jucator mai erau libere in Infinite.

Mai mult, ne asteptam la un dual AWP foarte interesant de la ps1cho si zewts.

Iata actualul line-up Infinite in PolyPlay $5,000

  • ?? ps1cho
  • ?? NOR1
  • ?? Ed1m
  • ?? zewts
  • ?? habibi
9cc0336f688850c81210649ddb44f1b0

Werty

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI