Werty

Thumbnail EMEA Masters Spring 2023

Niciun român nu trece mai departe de prima faza din EMEA Masters Spring

În cel mai important turneu european de League of Legends din afara LEC – EMEA Masters Spring, au jucat doar 2 români în faza de Play-in a turneului: Cosmin ”Khantos” Dănilă și Antonio-Cosmin ”Mindrago” Dragomir, amândoi jucând pe poziția de AD-Carry.

Competiția European Masters de anul trecut și-a schimbat numele în EMEA Masters, pentru că din acest an participă în turneu echipe din Turcia (TCL) și Africa de Nord & Orientul Mijlociu (Arabian League).

Parcursul lui Khantos

Khantos s-a califcat în Play-in din postura de campion al ligii Hitpoint Masters Spring (Cehia & Slovacia) cu Entropiq.

Campioana Hitpoint Masters a fost pusă în grupa D, supranumită ”grupa morții” pentru dificultatea adversarilor: Partizan Belgrad 🇷🇸 – campioana EBL, Verdant 🇬🇧 – locul 2 din NLC și RA’AD 🇪🇬 – locul 2 din nou-înfințata Arabian League.

Khantos și echipa sa au terminat pe ultimul loc în grupa D, reușind doar o victorie contra egiptenilor de la RA’AD, pierzând celălalte 5 meciuri.

Parcursul lui Mindrago

Mindrago s-a calificat în Play-in din postura de vice-campion al ligii Elite Series (Benelux) cu Team 7AM.

Team 7AM au fost puși într-o grupă grea cu AEGIS 🇫🇷 – locul 3 din LFL, GTZ Esports 🇵🇹 – campioana din liga portugheză și Geekay Esports 🇦🇪 – campioana din Arabian League.

Parcursul echipei lui Mindrago a fost la fel ca și cel al lui Khantos, reușind doar o victorie din 6 partide, contra celor de la GTZ Esports.

Clasamentul grupelor din EMEA Masters Play-in

Grupele de Play-in s-au încheiat pe 5 aprilie.

EmeaMasters Spring Play in 2023

EMEA Masters continuă cu Calificările din Play-in

După grupele de Play-in, 8 echipe vor lupta pentru ultimele 4 locuri care asigură prezența în grupele principale de EMEA Masters, unde se află 12 echipe deja calificate din cele mai importante ligi ERL, cum ar fi LFL (Franța), TCL (Turcia), LVP Superliga (Spania) sau Prime League (Germania-Austria-Elveția).

În această fază a competiției, niciun jucător român nu este calificat.

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI