Werty

123ILS

Nexus si fnatic Rising (Regali) au fost invitati in Elisa Invitational Winter 2021 Regionals

elisa

Nexus si fnatic Rising (Regali) au fost invitati in Elisa Invitational Winter 2021 Regionals


Avem o echipa participanta in cadrul calificarilor regionale Elisa Invitational Winter 2021

Elisa Esports revin cu editia de iarna a turneului Elisa Invitational. Editia de toamna a fost castigata de catre Fiend, cea de vara de catre Furia, iar cea de primavara de SKADE. Editia de iarna va avea un prizepool de 100.000$, dar Nexus vor fi nevoiti sa treaca de turneul de calificare pentru a ajunge la cel principal. Elisa Invitational Winter 2021 are loc intre 15 noiembrie si 9 decembrie.

Formatul competitiei este Swiss Stage, 16 echipe fiind invitate. Dintre acestea se vor califica doar 8 in urmatorul Stage. Echipele ce vor ajunge la 3 infrangeri vor fi eliminate, in timp ce acelea care vor ajunge la 3 victorii se vor califica. Cele 16 echipe invitate in Regionals Swiss Stage sunt:

Regionals Elisa

Primul meci al celor de la Nexus Gaming va fi maine, 16 noiembrie, impotriva celor de la 777. Acestia au mai jucat impotriva norvegienilor astazi in cadrul turneului Pinnacle Fall Series 3 Regionals, Nexus invingandu-i cu scorul de 2 – 1:

  • Ancient: Nexus Gaming 16 – 11 777 (Nexus pick)
  • Nuke: Nexus Gaming 9 – 16 777 (777 pick)
  • Dust 2: Nexus Gaming 16 – 9 777 (decider)

Primul meci al echipei lui Regali, fnatic Rising, va avea loc pe 18 noiembrie, acestia intalnindu-i pe chinezii de la Lynn Vision (locul 70 mondial). Academia organizatiei fnatic nu a mai avut un meci oficial pe HLTV.org de pe 9 octombrie, cand au jucat ultimul meci in cadrul turneului WePlay Academy League Season 2. Atunci, acestia au ratat calificarea in etapa LAN, cand BIG Academy i-au invins cu scorul de 2 – 1. Echipa chineza porneste cu prima sansa, dar fnatic Rising promit un show de zile mari.

Redactor: @octav_manda

Sursa: Liquipedia

Octavian Manda

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI