Werty

mhn renne

Nexus si Allstars fac rocada de jucatori


NEXUS SI ALLSTARS FAC ROCADA DE JUCATORI


Ce schimbari se intampla?

Schimbarile pe cat de nesemnificative ar putea fi cand veti citi ca este o rocada de doar 2 jucatori, cate unul de la fiecare echipa, pe atat de insemnate ar putea fi pentru echipe si poate chiar pentru fani. Cele doua echipe aveau lineup-urile definite de o perioada de macar cateva luni, insa Nexus au venit cu anuntul pe data de 22 Septembrie ca mhN va parasi organizatia Nexus, cu anunturi facute pe social media.

Pentru cateva zile, a fost incert unde va merge MHN, intrucat la alte echipe unde poate si-ar fi gasit loc, la echipele unde avea fosti coechipieri – in concret fiind vorba de Infinite si Allstars – ei bine, acolo lucrurile pareau sa mearga struna in privinta line-up-urilor. Cel putin din afara. Managerul Nexus “dragne” a comunicat oficial cum ca:

Decizia ca mhN sa plece a fost luata de comun acord de jucatori, mhN si organizatie.

dragne, Nexus Manager
DSC01118 adobespark

Totusi, pe data de 23 Septembrie, la o zi dupa, RENNE anunta pe social media ca este dat afara din Allstars.

Kicked from @allstars_gaming. It was a pleasure playing with them tho, great team and great people there. Thank you for everything boys!

RENNE, Twitter

image000014

Mai departe asadar, Renne era anuntat ca fiind noul jucator Nexus, in timp ce Mihnea juca la o zi dupa in playoff-ul CEE Romanian Qualifier alaturi de Allstars, jucatori cu care a mai fost in echipa – White (la Infinite), s0und si fNK (la GameAgents) si sXe (la Nexus, in 2020). Iata, astfel, rocada Nexus-Allstars, realizata din doi jucatori pe total.

Ramane sa vedem insa cum se vor descurca cei doi in noile echipe. Nu la fel de noua pentru MHN, dar pentru RENNE poate insemna intr-adevar ca e nevoie de o perioada de acomodare, fiind launX singurul cu care el a mai jucat la GameAgents la inceputul anului 2021, pana la plecarea acestuia la Nexus. Ca prim rezultat in noua echipa, mhN a reusit calificarea la CEE, invingand GameAgents cu scorul de 2-1 in BO3.

Werty

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI